2777
2789

سلام من دوسال پیش زایمان کردم و هم بارداری پر استرس و پر خطری داشتم چون دوقلو بودن و هم بعد از زایمان شدید استرس و افسردگی داشتم و خستگی و تنهایی الان ۲ سالشونه و من انقد فشار تحمل کردم و استرس شدید داشتم الان هم استخونام درد داره و صدای تق تق میده هم معده ام درد داره هم پوستم کک و مک زده و عفونت دارم همیشه خسته و بی حال و بدون انگیزه بدون انرژی 

و وقت دکتر رفتن هم ندارم از اینکه بیماری جدی باشه هم خیلی نگرانم 

عزیزم وقت دکتر رفتن ندارم چیه..؟

چی مهم تر از سلامتیت؟

اینهمه به خودت فشار آوردی کسی فهمید؟همون بچه ها برای اینکه بتونی در آیمده مراقبشون باشی و مادری کنی براشون یه مادر سالم و سرحال میخوان....یه روز بچه هارو بذار پیش کسی برو دکتر یا اصلا با خودت ببر دکتر...به شوهرت بگو هر جور شده برات وقت بذاره

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی نگران هستم که بیمار باشم نا امید هستم

نگرانی چه دردی الان ازت دوا میکنه عزیزم؟

برو دکتر بذار بررسی کنه،بهت تقویتی میده بهتر میشی نگران نباش انقدر....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ممنونم عزیزم بنظرت بخاطر خستگی و تقویت نشدنه؟

آره تاثیر میذاره