2777
2789
عنوان

دلم میسوزه مامانم زنگ میزنه جواب نمیدم😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت اشتباهه جواب مادرت رو بده

جواب ندادم صبح اومد در دانشگاهم😐😂آشتی کردم دیگه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

جوابشونو بده ولی اگه عقایدتون باهم جور نیس خب جدا زندگی کن باهاشون ولی احترام همو نگهدارین شاید تو ی ...

من خوابگاهم و دورم

دیروز خیلی زنگ زدن جواب ندادم

امروز صبح زود اومدن در دانشگاهم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

خب وقتی محل زندگیتونم جداس چرا بحث کردین

نبود کنارهمیم من الان امتحانامه دانشگاهم

امروز صبحم اومدن دنبالم به زور آوردنم خونه تا امتحان بعدیم🤦‍♀️

منم اینکارو کردم 6 ماه ناپدید شدم😂

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
مامان منم همینه باز من خر میشم دلممیسوزه

امروز اومدن دنبالم اوردنم خونه

منم اینکارو کردم 6 ماه ناپدید شدم😂

منم خواستم همینکار کنم

امروز صبح زود در خوابگاهم بودن آوردنم خونه