تایپکای قبلیم گفتم باهاشون قطع ارتباط کردم و اومدم یه شهر دیگه مامانم روزی یکی دوبار زنگ میزنه جواب نمیدم
ناراحت میشم بابت اینکه جواب نمیدم
ولی دیگه از دستشون خیلییی خستم
از دستشون واقعا عصبی و ناراحتم
زندگیم رو به فنا دادن
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
بهت کامل حق میدم خودمم توهمین شرایطم از خانوادم متنفرم مایه سرافکندگیم هستن ولی چکارکنم هروقت زنگ میزنه جواب میدم هفته یبارم فقط تا درخونه شون میرم تو خونه نمیرم همین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
جوابشونو بده ولی اگه عقایدتون باهم جور نیس خب جدا زندگی کن باهاشون ولی احترام همو نگهدارین شاید تو ی ...
من خوابگاهم و دورم
دیروز خیلی زنگ زدن جواب ندادم
امروز صبح زود اومدن در دانشگاهم
امروز صبحم اومدن دنبالم به زور آوردنم خونه تا امتحان بعدیم🤦♀️
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎