2777
2789

بهم خرجی نمی‌دن شاید ماهی ۱۰۰ تومن خرج کنم یا نکنم 

بعد همش شکایت میکنم لباس ندارم پول ندارم پول نمیدید به من برسه خسیس میشید (وضع مالی خوبیی داریمااا) بعدشم تضمینی نیست دوتا خرجی که بکنم نکنم رو هم مامانم سرم نکوبه

عروسی دعوت شدیم گفتم کفش مجلسی یدونه هم ندارم(عروسی دختر عموم با کفش تابستونی تختم که نگین داره رفتیم) گفتم این عروسی اشنا نمیام گفتن باشه بریم بخریم 

رفتیم تو مغازه مامانم به فروشنده میگه نگین نداشته باشه ساده باشه و پاشنه نداشته باشه

گفتم چرا اینجوری میگی خب نگین داشته باشه ساده که خوب نیست و پاشنه هم زیاد بلند نه ولی یه پنج سانتی خوبه که 

مامانم هم میگه خودت گفتی بدون نگین و ساده 😨

گفتم من کی گفتم چرا حرف می‌ذاری تو دهنم 

حالا مامان و بابام شروع کردن دوتایی من و رگبار کردن که تو همش جواب میدی و ...

مامانم میگه تو مغازه می‌پرید سرم🥺بابام هم از اونور اصلا نشنیده چی گفتیم همش دارن میگن بعد فرصت دفاع هم نمی‌ده بابام بهم و مامانم هم هرچی به نفعش هست میگه به بابام 

بعد من دیگه گفتم غلط کردم سر سال اومدم یه کفش بخرم توروخدا من و برگدونید خونه (حالم خیلی بده بود میخواستم فقط تو اتاقم گریه کنم) گفتن باشه بیا بریم مغازه بعدی رو هم ببینیم ولی نمی‌خواستم و قبول نکردم حالا بابام شروع کرد ساعت ها حرف زد و غر زد و بشدت دلم میخواست سرم رو بکوبم دیوار😭دیگه یه کلمه هم حرف نزدم فقط شنیدم و سوختم 

تو ماشین کلی زیر شالم بی صدا گریه کردم بابام همش حرف میزد که تو نمیخندونیم شادم نمیکنی همیشه مسبب ناراحتی هستی من اون لحظه همش داشتم به این فکر میکردم که از زندگی برم‌ ولی اون تموم نمی‌کرد به جاش می‌گفت حالم بده سرم درد می‌کنه ماشین نمیتونم برونم دیگه بشدت میخواستم خودم رو بکشم 😭😭😭 

دلم نمی‌خواد هیچ کجا برم تنهایی تو اتاقم بمیرم هیچ جا نرم باهاشون اما مگه میشه بگی نمیام یه حرفیه بگی میام یه حرف دیگه 

صبح بابام اومد یه پنجاه تومنی داد بهم نخواستم ذاتا من تصمیم گرفتم که هیچی نگیرم ازشون و خودم مستقل بشم(ذاتا هیچی هم نمیدن‌ بدن هم مامانم سرم میکوبه)

الان میگن فردا بریم کفش بخریم و شب بریم عروسی من نمی‌خوام برم 😔

خسته شدم خداااا😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین درک میکنم ک دلت پول مبخواد خب 

ولی حالا ک اومدن برات کفش بخرن نباید اونجوری رفتار میکردی 

شرایط اقتصادی برای همه خرابه فقط شما یا من یا پدر مادر شما نیست ک 

مامانتم دچار سو تفاهم شده چون کفشات نگین داره و گفتی نمیپوشم فکر کرده از نگین بدت میاد میتونستی توضیح بدی 

مسئله رو خیلی بزرگ کردی 

فردام مثل یک دخترخوب برو و یک کفش خیلی خوشگل بگیر شبم تیپ بزن برو عروسی 

بخدا زندگی کم ارزش تر از این حرفاست ک اینقدر الکی خودتو اذیت کنی 

پدر مادرا همینن قدیمی تن باید باهاشون کنار اومد دلشونو نشکن البته تو ام حق داریا ولی حب اونا پیرن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

والدین سمی مارو نابود کردنمنم بخاطر مامانم و اذیت کردناشقرص میخورم دکتر بهم دادچون داشتم روانی میشدم

از زندگی خیلی خسته شدم زده شدم دلم توجه میخواد محبت میخواد من زندانی بابام ام و انگار اصلا بچه مامانم هم نیستم 

دلم میخواد از این خونه و شهر هزاران کیلومتر دور شم روحم داره میسوزه 

می‌خوام زندگی کنم😭😭😭

تنها برای یه چیزی زنده موندم که از این شهر و خونه دور شم مستقل شم و زندگی کنم 

ببین درک میکنم ک دلت پول مبخواد خب ولی حالا ک اومدن برات کفش بخرن نباید اونجوری رفتار میکردی شرایط ا ...

اگه بهم توجه میکردن محبت میکردن پول هم اصلا برام مهم نبود باشه یا نباشه به جهنم ولی می‌دونین بحث پول نیست ما وضعمون خراب نیست وضع خانوادم خیلی هم خوبه 

جوری بگم که من گوشی هم ندارم دارم از یه لپتاپ با ال سی دی خراب استفاده میکنم و چمشام خیلی اذیتم می‌کنه ولی نمیگن این و تعویض کنیم مامانم رفت برا خودش النگو اضافه تر اضافه تر گرفت  هزار بار طلا خریده یه بار نشده مادرم باشه بگه این چشماش داره نابود میشه بعد خودم می‌خوام با همین لپتاپ خراب که کورم می‌کنه تایپ کنم یا ترجمه کنم و تا کور نشدم پول در بیارم و یه تبلت ارزون بگیرم 

مامانم گفت اگه کنکور قبول شی لپتاپت رو عوض می‌کنیم من خودم اصلا مهم نیستم مهم فقط نمره و رشته ایه که قبول میشم تا پیش بقیه یه پله بالاتر برن (مامانم خودش همیشه میگه دختر فلانی فلان شد برا مامانش فلان طلا رو خرید🥲)

پیر هم نیستن مامانم ۳۶ سالشه و من ۱۸ ولی نشد من اضافه ام تو زندگیشون من و نمیخوان کاش میشد برم😔😭

اگه بهم توجه میکردن محبت میکردن پول هم اصلا برام مهم نبود باشه یا نباشه به جهنم ولی می‌دونین بحث پول ...

عزیزدلم اگه پس انداز داری حتما یه تراپی برو 

به همین روال ادامه بدی افسرده میشی 

حق داری درکت میکنم دختر گلم ولی با یه مشاور صحبت کن قطعا راه حل درستی واسه حال بهترت داره

چه قهر مسخره ای کردی آدم واسه نگین روی کفش، قهر میکنه و با پدرش اینطوری برخورد میکنه؟؟؟ چه لوس و بی ...

شما حرف هایی که بهم گفتن رو شنیدی ؟ یا حرف های که کل عمرم هست دارم می‌شنوم میگم اونقدر حالم بده بود اون لحظه دنبال یه دیوار بودم سرم رو بگویم دیوار و بمیرم که از اون حرف ها که شنیدم کمتر جانم می‌سوخت اونوقت 

اره خیلی لوس و مسخرم لوسی که میخواد بمیره لوسی که والدینش ثروتمندن ولی خودش فقیر لوسی که تشنه‌ محبته تنشه توجهه و لوسی که با هر سختی و عذابی که باشه به این زندگی لعنتی امیدواره