2777
2789
عنوان

بالاخره کاشت ناخن غسل داره یا نه

202 بازدید | 13 پست

ی سری میگن غسل داره ی سری میگن نداره با عقل ک جور در نمیاد درست بشه غسل آدم.اکثرا هم انجام دادن..من خیلی دوس دارم ناخونام ی دست باشه

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه  نداره.هر چی که به زیبایی ربط داره غسل نداره.لاک و ناخن و مژه و....البته باید ببینید مرجعتون ...

همه مراجع طراز اول ومجتهدین طراز اول میگن غسل نداره 

مرجع به کنار اصلا 

یکی از شرایط صحت وقبولی وضو وغسل عدم مانع هست ایا کاشت مانع به حساب نمیاد

ایا نباید مانع برطرف کرد

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
همه مراجع طراز اول ومجتهدین طراز اول میگن غسل نداره  مرجع به کنار اصلا  یکی از شرایط صحت ...

من برای لمنیت مژه سرچ کردم بعضی مراجع گفته بودند اگر روی پوست نباشه اشکال نداره یا گفته بودند میشی وضوی جبیره گرفت البته اگر ضروریه.گفتم شاید در این مورد تبصره باشه.خودم چون نمیخواستم انجام بدم دقیق در موردش سرچ نکردم 

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم

اون تبصره رو برای این میزنن ک یه سری ک نماز خونن و غسل انجام میدن هرچند نادرسته اما حداقل لا ترک نکنن

وضو جبیره وگرن مال زخمه

عزیزم ب عقلت رجوع کن

کاشت مژه هم ناخون مانع رسیدن آب میشه پس وضو و غسل هر دو اشکال داره

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

هراونچه که خداوند فرمودن ودستور دادن اگر بنده واقعی هستیم باید قبول کنیم 

غسل ووضو هم فلسفه خاص خودش داره 

وحکمتی داره که خداوند خودشون اگاه هستن وبه مرور بعضی از دلایلش اشکار میشه 

نه مثل اینکه درست نیست 

البته من شنیدم یجا میگفتن اگر شوهرت ازت بخواد میشه بری بکاری بفرمان اقای شوهر !!

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
نه مثل اینکه درست نیست  البته من شنیدم یجا میگفتن اگر شوهرت ازت بخواد میشه بری بکاری بفرمان اق ...

خخخ

جالب 

کلا حکمی که مغایر حکم خدا باشه نمیشه 

اما بازم سوال میکنم تا مطمئن بشم