2777
2789
عنوان

این ماجرا ماه خونین چیه بچه ها😐

200 بازدید | 13 پست

کی هست؟یخ توضیح کلی میدید لطفاً ؟

یه تاپیک خوندم الان خداوکیلی چرا اینقدر جو میدید مردم رو میترسونید ،اطلاعات خاصی راجبش ندارم اما علم بارها ثابت کرده به چیز طبیعیه نمی‌دونم بعضی از خانوما از شدت بیکاری چرا همه چیزو بهم ربط میدن😐

And if death was coming for you ,l'd give my life for you

یه پدیده طبیعیه که کم پیش میاد

ی چندساعت میاد و میره

هیچ اتفاق دیگه ای هم جز قرمز شدن ماه نمیوفته

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی جو میدن 

ماه گرفتگی دیگه

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L

افسانه های محلی میگن نشانه جنگ وخونریزی فکرکنم قبلنا هرسال ماه خونین شده یه جنگ پشت بندش بوده ودیگه رواج پیدا کرده حتی توی فیلم وها سریالام هس 

متون مذهبی هم علاعم ظهور منجی میدونن

منی که داشتم یه سریال میدیدم درباره همین ماه خونین

وقتی دلتون بع اثبات علم قرص ازچی میترسین

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

افسانه های محلی میگن نشانه جنگ وخونریزی فکرکنم قبلنا هرسال ماه خونین شده یه جنگ پشت بندش بوده ودیگه ...

اونکه افسانه هست اسمش روشه...

And if death was coming for you ,l'd give my life for you

اونکه افسانه هست اسمش روشه...

اره دیگه منم گفتم ..‌البته هر افسانه ای یه ریشه داره 

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

بدتر ع این اسراییل مردم جوگیر و خرافاتی خودمونن

یه مشت بلاگر بیکار این چرت و پرتارو میگن و بقیه هم مثه طوطی تکرار میکنن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱