2777
2789

پوست صورتم در نواحی پیشانی، بینی و گونه ها خیلی چربه و روی گونه هام منافذ باز دارم و جدیدا دوباره جوش های قرمز میزنم.

تا الان از فوم شستشوی صورت برند الارو مدل Akne استفاده می کردم اما دفعه ی آخری که این فوم رو خریدم، به نظرم اون کیفیت سابق رو نداره و پوست صورتم رو خیلی خشک میکنه.

از فوم های برند ژنوبایوتیک و برند نو آکنه هم استفاده کردم ولی باعث شدن که بدتر جوش بزنم و هیچ تاثیری در بهبود آکنه ها نداشت.

لطفا یک فوم شستشوی صورت خوب تا سقف ۶۰۰ یا ۷۰۰ هزار تومان معرفی کنید. حتما فوم باشه و ژل نباشه.

بی آب و تاب و توان،

عزیزم دنبال فوم گرون نباش که زیاد تاثیری نداره 

یه ژل ملایم که به پوستت آسیب نزنه و سد دفاعیو تخریب نکنه  مثه رفرشینگ سیمپل یا گودمورنینگ کوزارکس 

فقط هم شبا صورتت رو با ژل بشور.. صبح فقط با آب خالی 

یه آبرسان سبک بگیر مثه کوزارکس یا نوتروژینا یا کلینیک و مدل سرمی رویوال.. من مدل های سرمی آبرسان هارو بیشتر میپسندم 

یه مرطوب کننده سبک هم بگیر 

و ضدآفتاب اصلا فراموش نشه قیمت مناسب رویوال خوبه چون همش باید استفاده کنی گرونش به صرفه نیست 

و در نهایت یه اکتیو که چربی پوستتو کنترل کنه و من بهت نیاسینامید رو پیشنهاد میدم هم کنترل چربی می‌کنه هم ضدجوشه.. نیاسینامید اوردینری یا برایت مکس خوبن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دنبال فوم گرون نباش که زیاد تاثیری نداره یه ژل ملایم که به پوستت آسیب نزنه و سد دفاعیو تخریب ن ...

خوبه تو تاپیک گفتم در حد ۷۰۰ هزار تومن میتونم هزینه کنم

برند اوردینری و کلینیک و کوزارکس و نوتروژینا که قیمت هاشون خیلی بالا ست.

بی آب و تاب و توان،

خوبه تو تاپیک گفتم در حد ۷۰۰ هزار تومن میتونم هزینه کنمبرند اوردینری و کلینیک و کوزارکس و نوتروژینا ...

آها عزیزم فک کردم برای فوم فقط ۷۰۰ تومن کنار گذاشتی 

من خودم آبرسان لافارر دارم و مرطوب کننده درمالیفت که خیلی خوبن هم قیمت مناسبن 

فوم درمالیفت هم عالیه 

رویوال هم یه سرم ضد جوش داره اونو بگیر که چربی پوستتو کنترل کنه