2777
2789
عنوان

فردا انشالله میرم حرم امام رضا دعاگویتون هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 98 پست

اسی ان شالله تاپیک حاجت رواییت بزنی عزیزم

سلام منو به آقام برسون بگو الهی خاک پات بشم الهی نوکر هرکسی که تو میگی بشم فقط بهم بفهمون من نفهمم آقا جونم 

آقا جونم یه چیزی ازت میخام هر دفعه میخام بگم بعد بیام زیارات یه اتفاقی میوفته یا دو دل میشم یا شرمسار 

نمی‌دونم چیکار کنم 

آقا زندگیم به دلم خون شده نمی‌دونم بعدش چی میشه بهم امید بده شاید من پیش خدا روسیاه باشم شما برام رو بزن ،🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کن برام خیلی محتاجم 

به امام رضا بگو تو رو جوادت نزار بچم عین یتیمها بزرگ بشه بزاره شوهرم هرچی زود دنبال من و بچم  بیاد برا اشتی و دست از طلاق و قهر برداره

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

التماس دعا  برای ظهور امام زمان عج و عاقبت بخیری همه و من و خانواده ام هم دعا کن  و سلامتی همه مردم  

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

بزرگوار یه دوستی هم دارم پدر و مادرش فوت شدن و خ تنهاست.

چند ساله ازدواج کرده ولی بچه نداره.

براش خواهشا قابا دعا کنید توی حرم.

ممنونم 

کار خوبه خدا درست کنه...اگر مردی و مردونگی حالیت بشه توی تایپک های من نه نظر بده و نه پستم رو ریپلای کن وگرنه خاله زنک تر از خودت خودتی..درخواست دوستی ندید تحت هیچ شرایطی...

عزیزم انشالله حاجت روا بشی

بگو از خدا بخواد رزق و روزیمون زیاد بشه

واقعا از این وضعیت خسته شدم 

هععععی😔

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیداو عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

دعا کن آرزوهامون با مصلحت خدا یکی بشه 

برای سلامتی ، عاقبت بخیری و خوشبختی و رزق و روزی حلال برای ما ها دعا کن 

دعا کن دوباره‌ همدیگر رو ببینیم و خدا خودش‌ به بهترین طريق همه چیز رو جلو ببره برامون