2777
2789
عنوان

فردا انشالله میرم حرم امام رضا دعاگویتون هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزمممم 

لطفااااااااا دعا کن اونی که دوستش دارم برگرده و همه چی اوکی بشه   

و  به اون چیزی که میخوام برسم 

ممنونممم مهربونم لطف میکنی 💚💚💚🫂🫂🫂🫂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

سلام.

لطفا بهشون بگو نامه ی من رو برسونن به دست خدا...

برای خواهرم هم به حرمت خواهرشون شفا بگیرن از خدا...

ممنونم.

پیشاپیش زیارت قبول

کار خوبه خدا درست کنه...اگر مردی و مردونگی حالیت بشه توی تایپک های من نه نظر بده و نه پستم رو ریپلای کن وگرنه خاله زنک تر از خودت خودتی..درخواست دوستی ندید تحت هیچ شرایطی...

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

التماس دعا بخصوص دعای فرج 

الهی بحق حضرت باب الحوائج حضرت علی اصغر علیه السلام عجل لولیک الفرج و سلم امام زماننا دعاکنیم برای ظهور که دنیا فقط با ظهور ایشان به آرامش میرسه 

عبادت قبول عزیزم حاجت روا باشی

برای شفای ما رم دعا کن، شرایط مالی بابام، موفق شدن خودم. اونی که بهم بدی کرد خیر نبینه😭

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اینا بگید لطفا

امام رضا جانم تو را به جوادت قسم آینده منو تضمین کن..

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

مشهدی هستی یا مسافر ؟

سلام منو‌ به امام رضا برسون

بگوخیلی دوسش دارم

و همونجا از طرقم لطفا

خداروشکر کن که مهر امام رضا توقلبمه و‌هوامو داره

ازش بخوا پیش خدا به حق امام زمان ومادرش فاطمه پیش خدا واسطه شه که به حاجت چندین سالم برسم

_

اسی ان شاء الله به هرچی که میخوای به حق امام رضا برسی

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀