2777
2789
عنوان

نمیدونم کی باردار شم

89 بازدید | 9 پست

همسرم بچه دوست نداره اصلا و میگه ۶ سال یا ۱۰ سال دیگه بچه دار شیم 

۳۳ سالشه منم ۲۵ سالمه کارمندم

خوانواده مدااام میگن کی بچه دار میشید و دوست دارن بچمونو ببینن و مادرم هم میگه الان که جوونی بچه دارشو بدنت انرژی داره و زود نرمال میشه و کمتر از سن های بالا آسیب میبینن تو این سن 

بنظرتون تا ۱۰ سال دیگه صبر کنم ممکن نیست نتونم بچه دارشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰ سال خیلی دیره به نظرم 

باحرف مامانت موافقم اما الویت همسرته چون بچه داری یه پروسه خانوادگی واسه تو و همسرته پس موافقتش باید ۱۰۰درصد باشه

اگه شرایط اولیه زندگیتون نسبتا خوبه همسرتو راضی کن  

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

از چه نظر عزیزم زخم خورده ای؟

خب عزیزم ببخشید میگم معلوم نیست واقعا همون موقع که اقدام کنید ب زودی باردار بشی آیا یا خدایی نکرده مجبور ب روش های درمانی بشه .... بهرحال بدن خانم تا ی سنی می‌تونه پذیرای بچه باشه من برای بچه دوم نازایی گرفتم دور از جون و فقط بخاطر اختلاف سن زیاد که فاصله افتادبا کلی عمل و دوا درمون و ای وی اف تونستم دوباره باردار بشم همش میگم باز خدا رو شکر سنم طوریه که واسه درمان وقت داشتم

خب عزیزم ببخشید میگم معلوم نیست واقعا همون موقع که اقدام کنید ب زودی باردار بشی آیا یا خدایی نکرده م ...

ممنونم عزیزم بابت راهنماییت خداکوچولوهاتو برات حفظ کنه ان شاءالله 

عزیزم علت مشکل شما مصرف قرص بوده؟یا کلا با مرور زمان ممکنه این مشکل پیش بیاد

ممنونم عزیزم بابت راهنماییت خداکوچولوهاتو برات حفظ کنه ان شاءالله عزیزم علت مشکل شما مصرف قرص بوده؟ی ...

نه آندومتریوز شدید بود جلوگیری طبیعی داشتم..... و مجبور شدم برای بچه دوم تخمک اهدایی بگیرم .... انشالله از شما دور باشه همه اینا