2777
2789
عنوان

حالم خیلی بدهههه چیکار کنم💔

98 بازدید | 6 پست

چقدر بیشعوره دادش دوستم ۱۵ سالشه همسن منه 

رو شوخی داشت به خواهرش میزد یکی هم زد تو کمر من قشنگ حس کردم خورد به مهره کمرم به روم نیاوردم میخاستم گریه کنم بعد هرچقدرم گفتم دوستم میگفت بیا بریم به بابام بگو منم گفتم تو هم بیا بگو تورو هم زد میگه من نمیگم و فلان چه پرو داشت میگفت میخای گریه  کنی و فلان خدا لعنت کنه دوستم گفتم این موقع شب نمیام بیرون گفت یکم بیا فلان میخام گریه کنم نمیدونم چیکار کنم میترسم کمرم چیزیش بشه نمیدونم چیکار کنم ؟؟😭😭💔همسایه قدیمی هم هستیم

به بابام گفتم میگه بچه بازی در نیار میگم اگه چیزی بشه کمرم چی اینا نمیدونم چیکار کنم انقدر که محکم زد تو کمر من به کیسه بکس هم نمیزنن دارم گریه میکنم نمیدونم چیکار کنم به بابام میگم بریم عکس بگیریم از کمرم میگه چیزی نیست اگه انقدر محکم به خواهرش زده بود درجا استخونش میشکست با اینکه ورزش میکنم و لاغر نیستم و هر کسی بزنه دردم نمیاد خیلی بد زد نابود شدم😭💔

وا برو دکتر

بابام میگه چیزی نیست اگه بود جاش قرمز میکرد گفتم مگه تو دکتری که با اطمینان میگی نمیبرتم دکتر ام آر ای هم اینجا یک سال باید تو صف باشی 😭💔خیلی میترسم بابام میگه نازک نارنجی نباش با دست زده با سنگ نزده نمیدونه دستش خیلی محکم تر از سنگ بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.