2777
2789
عنوان

ضدآفتاب رنگی عالی برای پوست خیلی روشن

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 83 پست
درانک الفنت امریکاییه تاچا ژاپنی هر دو از بهترینا هستن قیمتشون بالاست ولی می ارزه واقعا

عزیزم فقط کیفیت برام مهم نیست، رنگش هم مهمه،الان یه بیودرما گرفتم چند وقت پیش، اصل اصل، بالای دم ولش دادم ولی‌ وقتی رسید دستم رنگش افتضااااحه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط کیفیت برام مهم نیست، رنگش هم مهمه،الان یه بیودرما گرفتم چند وقت پیش، اصل اصل، بالای دم ولش ...

خب مشخصه بیودرما اصلن برند خوبی نیست یا برند رده پایین ایرانیه توقع رنگدانه اسمارت نداشته باشید ازش تاچا محصول طبیعی و اسمارت داره رنگدانه هاش با دوست رنگ میگیرن همین فناوری رو برند لورال هم برای کرم پودرش درست کرده شما نزدیک ترین رنگ به رنگ پوستتون رو انتخاب میکنید اون رنگدانه خودش رو با رنگ پوست شما فیکس می‌کنه منم پوستم خیلی سفیده از یک طرف فشارمم همش پایینه خیلی رنگ پریده ام تاچا واقعا برام عالی بود 

خب مشخصه بیودرما اصلن برند خوبی نیست یا برند رده پایین ایرانیه توقع رنگدانه اسمارت نداشته باشید ازش ...

عزیزم بیودرما درمانی ترین محصول فرانسوی هست، ایرانی نیس که، کیفیتش عالیه ولی رنگش اصلا برام خوب نبود، تاچا الان دیدم قیمتش 10 میلیون هست 😢😢

نه گلم من از ایران نخریدم، اصلش برام از انگلیس سفارش دادم خریدن

کاری نداره ترکیباتش رو چک کنید ببینید چیش به پوستتون نمی‌سازد ترکیبات و کد های رنگدانه بعد میتونید با هر صد آفتاب دیگه ای مقایسه کنید 

روی پوستم خوب میشینه اما تناژ رنگش به پوست من نمیخوره

همون رنگدانه خاش مشکل دارن راجب اون فناوری که بهتون گفتم بخونم من تاچا و درانک الفنت رو می‌دونم دارن هر برند دیگه ای که بخوای بگرد ببین دارنش یا نه

همون رنگدانه خاش مشکل دارن راجب اون فناوری که بهتون گفتم بخونم من تاچا و درانک الفنت رو می‌دونم دارن ...

درسته،حالا واقعا دلت میاد 10 میلیون بدی ضدآفتاب؟ راستی از کجا تهیه میکنی؟ 

درسته،حالا واقعا دلت میاد 10 میلیون بدی ضدآفتاب؟ راستی از کجا تهیه میکنی؟

آره باور کن ارزش داره پوستت الان هزینه نکنه چند سال بعد با کلی درد کشیدن علمای زیبایی و هزینه بیشتر میخوای جبرانش کنی 

من مستقیم از سایت تاچا سفارش میدم مطمئن بشم اصلن

آره باور کن ارزش داره پوستت الان هزینه نکنه چند سال بعد با کلی درد کشیدن علمای زیبایی و هزینه بیشتر ...

سایتش رو برام میفرستی ؟چند در میاد تا برسه دستت ؟ببین گلم این پوست بهترینها هم بزنی بازم پیری و چروک و.. میاد سراغت ،ژنتیک از همه جلوتره ،من با 38 سال سن از ابتدای نوجوانی  از بهترین محصولات استفاده کردم، ولی الان میبینم پوستم خیلی بهتر از همسنهام که نسبت به پوستشون بیخیال بودن ،نیست، ژنتیک و روان آرام از همه مهم تر هست