2777
2789
عنوان

ضدآفتاب رنگی عالی برای پوست خیلی روشن

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

38 سالمه ،پوستمم خشک،خیلی توی کار روتین گوستی و انواع کرم‌ها هستم ،پوستم عالی بود، یکدفعه از دوسال پ ...

همین دستکاری کردنا و انواع شوینده و صابون خودشون پوستم بدتر میکنن ....مدتی از هیچ صابون و شوینده ای استفاده نکن و فقط با آب خالی بشورش صورتت رو ...حالا آب رسان بزنی اشکال نداره ....و گلاب و خیار و الوورا رو با هم میکس میکنم تو قالب یخ میریزم و باهاش صورتم رو ماساژ میدم 

همین دستکاری کردنا و انواع شوینده و صابون خودشون پوستم بدتر میکنن ....مدتی از هیچ صابون و شوینده ای ...

میگن ماساژ با یه خوب نیست که؟ واقعا جواب داده برا شما؟ عزیزم راستی این هانگلن برا کجاست؟

میگن ماساژ با یه خوب نیست که؟ واقعا جواب داده برا شما؟ عزیزم راستی این هانگلن برا کجاست؟

نه اتفاقا پوست رو سفت میکنه ندیدی جورجیا همش صورتش رو تو یخ میزاره🤣🤣فک‌کنم آلمان باشه

نه اتفاقا پوست رو سفت میکنه ندیدی جورجیا همش صورتش رو تو یخ میزاره🤣🤣فک‌کنم آلمان باشه

پس اصل و فیک هم داره، آره دیدم ولی فک میکردم الکیه،آخه چند بار اینکارو کردم صورتم قرمز میشد ترسیدم دیگه 

پس اصل و فیک هم داره، آره دیدم ولی فک میکردم الکیه،آخه چند بار اینکارو کردم صورتم قرمز میشد ترسیدم د ...

ولی در کل نباید زیاد به صورت اهمیت بدی شل کن بابا ...داریم پیر میشیم 😂😂😂

نمیخوام قبول کنم آخه که داریم پیر میشیم 😂😂

فقط به خودت بگو من قشنگم من عالیم اعتماد به نفس داشته باش 🤣🤣من که خودم یه شهر رو به پشمام حساب نمیکنم 

..اعتماد به نفسم در حد جی جی حدید و بدن جنیفر لوپز ....ولی خودم در حد سوسن پرور🤣🤣😅😅