2777
2789
عنوان

خانومای عزیز

51 بازدید | 5 پست

خانوما چن روز پیش با مادرم رفتم عیادت مادرشوهرم بود رو به شوهرم گفت برای مادرزنت خرج میکنی دامادم خیلی برام خرج میکنه میخندید شوهر من برای خودشون کار میکنه پس انداز چیزی نداره هر چقدر میگم از زندگی خستم پس اندازی چیزی ناراحت میشه مادرم ناراحت شد چیزی نگفت.دیشب با شوهرم بحث کردم کلی بهشون توهین کردم با شوهرمم چن روزه قهرم چرا به مادرم توهین میکنی. قبلا مادرمو دیده میگه دامادم خیلی خوبه پسرم زیاد نه ازین همه تحقیر حالم بهم میخوره.وقتی مردم دامادم منو دفن کنه پسرم میره به زنش میگه چیا دیده زنش به بقیه میگه.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

همین امشب خانوادشو شستمشون گذاشتمشون کنار چ دعوایی بشه نمیدونم پیامارو پنج دقیقه پیش فرستادم

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

دلخوری از مادر شوهرمم ذهنم شلوغه. با مادرم رفتم عیادت پدر شوهرم مادر شوهرم جلوی جمع شوهرم میگه برای مادرزنت خرج میکنی

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین امشب خانوادشو شستمشون گذاشتمشون کنار چ دعوایی بشه نمیدونم پیامارو پنج دقیقه پیش فرستادم

واقعا درکت میکنم ادم کم میاره

واقعا درکت میکنم ادم کم میاره

ازینکه فهمیدم پشتم فحش میده و فک میکنن مشکل منم فقط خیلی حرص خوردم حتی نتونستم ب بچم شیر بدم شیرخشک خورد منم ی طومار نوشتم فرستادم برا ننش

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

ازینکه فهمیدم پشتم فحش میده و فک میکنن مشکل منم فقط خیلی حرص خوردم حتی نتونستم ب بچم شیر بدم شیرخشک ...

بیمارن نمیشه کاری کرد