2777
2789

بخدا من یکی که نا امید شدم خیلی آدمای بدی به پستم خوردن دیگ داشتم فکر میکردم اصلا گرایشم به مرد رو درون خودم بکشم دیگ نمی‌خوام با هیچ نری صحبت کنم 😭😭😭 از این به بعد فقط پیشرفت می‌خوام بکنم 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هست ولی کمن واقعا

زهره هستم🧚🏻‍♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربون‌تر از این حرفام دوست عزیز 🚫

خداروشکر همه مثل شما فکر نمیکنن

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

نمیدونم 

متاسفانه قوانین این کشور نمیزاره من رشته ی مورد علاقم رو ادامه بدم تا پیشرفت کنم،همین کوتاه کاری باعث شده فرار مغزها آنقدر زیاد بشه،مثلا من الان چرا نباید مربی شنای بانوان باشم؟

خداروشکر همه مثل شما فکر نمیکنن

همتون لنگه همین

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

تنها پسر خوب تو ایران امام رضات

متاسفانه قوانین این کشور نمیزاره من رشته ی مورد علاقم رو ادامه بدم تا پیشرفت کنم،همین کوتاه کاری باعث شده فرار مغزها آنقدر زیاد بشه،مثلا من الان چرا نباید مربی شنای بانوان باشم؟

منم به همین نتیجه رسیدم ..):

به فکر تفریح و لذت و پیشرفت خودت باش 

گور بابای مردایی که ارزش مارو نمیفهمن ))):

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                      لینک چالش حرف ناشناس 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/845725         

همتون لنگه همین

وقتی همه رو به یه چشم نگاه میکنین همین میشه 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂