بخدا من یکی که نا امید شدم خیلی آدمای بدی به پستم خوردن دیگ داشتم فکر میکردم اصلا گرایشم به مرد رو درون خودم بکشم دیگ نمیخوام با هیچ نری صحبت کنم 😭😭😭 از این به بعد فقط پیشرفت میخوام بکنم
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زهره هستم🧚🏻♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربونتر از این حرفام دوست عزیز 🚫
به سلامتی سه لاشی قاضی، متهم، ناشی به سلامتی سه دلبر مادرم، پدرم، عشقم به سلامتی سه کس ناموس، رفیق، وطن به سلامتی سه همراه رفیقم، گوشیم. پیکم به سلامتی سه مکان خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂
متاسفانه قوانین این کشور نمیزاره من رشته ی مورد علاقم رو ادامه بدم تا پیشرفت کنم،همین کوتاه کاری باعث شده فرار مغزها آنقدر زیاد بشه،مثلا من الان چرا نباید مربی شنای بانوان باشم؟
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
متاسفانه قوانین این کشور نمیزاره من رشته ی مورد علاقم رو ادامه بدم تا پیشرفت کنم،همین کوتاه کاری باعث شده فرار مغزها آنقدر زیاد بشه،مثلا من الان چرا نباید مربی شنای بانوان باشم؟
به سلامتی سه لاشی قاضی، متهم، ناشی به سلامتی سه دلبر مادرم، پدرم، عشقم به سلامتی سه کس ناموس، رفیق، وطن به سلامتی سه همراه رفیقم، گوشیم. پیکم به سلامتی سه مکان خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂