2777
2789
عنوان

دختر داییم دونگ نمیده

322 بازدید | 50 پست

ازدواج کرده 

یه سال پیش براش ترجمه تخصصی انجام دادم بخدا 2هفته وقت گذاشتم گفت بیرون صفحه ای 66گفتم تو 33بده. گفت الان نمیتونم بدم پول دستم اومد میدم  هنوز نداده. درحالی که سفر میره  لباس میخره حالا بماند 

یه بار رفتیم بیرون فست فود خوردیم دونگ نداد 

امروز رفتیم بیرون خاست اون کارت بکشه شانس من برق رفته بود فروشنده گفت کارت ب کارت کنین که من کارت به کارت کردم. اون کرایه تاکسیمو داد چون نقد داشت. موقع خداحافظی گفتم چقدر کرایه دادی ماشین حساب دراوردم جمع زدم از دونگش کم کردم گفتم میشه فلانقدر گفت باشه نوشت تو موبایلش       اعصابم خورده حس میکنم مدام داره ازم سواستفاده میکنه و به ریشم میخنده. من شاغلم. اون متاهله و بیکار.    یه چیزی بگین اروم شم.   میگم شاید من حساسم. چه بدونم.   میگم صبر کن تا فردا. ولی چون سابقش خرابه اعصابم خورده.  رومم نمیشه مثلا بعد سه روز پیام بدم

اگه انقد در عذابی باهاش نرو بیرون 

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه از اون ترجمه که ۱سال گذشته معلومه نمیخواد بده 

دیگه شما هزینه نکن 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

من ۹ تومن دادم دختر عمم گفت دوهفته ای الان شده ۳ سال بهش گفتم بده گفت ندارم گفتم لازم دارم گفت اشتباه کردم از تو گرفتم

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

تورو کارت بانکی فرض کرده . دیگه باهاش نرو بیرون 

فقط 40 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

همین فردا بهش پیام بده جمع کل بدهی ها را بگو

بگو ... جان، کلا خرجمون اینقدر شده، پول تاکسی هم کم کردم اینقدر باید بدی، البته عزیزم قابلی نداره هزینه ی ترجمه ها هم هست، البته برای دختردایی جانم خیلی کمتر حساب کردم و ...

شماره کارت هم بده

تا فردا صبر کن دیدی خبری نشد بهش پیام بده هم اون ترجمه رو بگو که بهت بدهکاره هم فست فود اگرم دیدی جواب نداد زنگ بزن بگو بهت پیام دادم خوندی 

بیکاره که بیکاره شوهرش مگه دسته بیله زنش میره بیرون پول بهش میده دیگه دختر داییت پرروهست 

خدایا پناهم باش
من ۹ تومن دادم دختر عمم گفت دوهفته ای الان شده ۳ سال بهش گفتم بده گفت ندارم گفتم لازم دارم گفت اشتبا ...

هنوز به ته ماجرا نرسیدید، ببین زمان پرداخت ۹ تومن چه بازی ها و حرفهایی که درنمیارند. برای ما که اینطور بود