2777
2789

کسی میخواد بیاد خونمه حس خوبی ندارم بهش و منفی هستم

چون تجربه های خوبی نداشتم

بنظرتون چیکار کنم یکم خیالم راحتتر باشه

شاید خیلیا اعتقاد ندارن ولی من دارم 

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داداشم وقتی دنیا اومد تپل بود همون موقع پرستارا چشمش کردن کتفش شکست حتی همین الانم هر کی میبیندش دوسش داره چون تپله 

دیگه منم یه بار براش ونیکاد خریدم که چشم نشه شبش یه پیچ گوشتی گرفت دستش بازی کنه زد تو چشمش کنار چشمش زخم شد در کل هر کاری میکنیم چشم میخوره فایده ندارع 

بهترین راه اینکه شما اینکه چیز های باارزشت رو زیاد جلو چشم نندازب 

چجوریه روشش میشه برام توضیح بدین

نم تو مشت دست راستت بریز نمک دریا

بگو‌تمام شوری های چشم فلانی فلانی از رو‌خودم شستم رفتم

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

نم تو مشت دست راستت بریز نمک دریابگو‌تمام شوری های چشم فلانی فلانی از رو‌خودم شستم رفتم

تو اب ظرف شویی بشور نزار یدونشم‌تو سینک بمونه

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش