خانما من همسرم دوسم داره منم خیلی دوسش دارم ولی یه حوریه مثلاً از درآمدش کامل نمیگه یا وقتایی که پول زیاد میاد حسابش نمیگع چقدره اون اوایل اینجوری نبود کم کم مامانش بهش یاد داد مطمعنم چند بارم رسیدم درم اتاق دیدم مامانش داره حرف میکنه تو گوشش یهو درو باز کردم ولی سکوت کرد حالا میخام تو تیم خودم باشه بهش ابراز علاقه میکنم ولی میترسم حکم مادرشو دیگ براش داشته باشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر وقت از بغلش رد میشی بوسش کن هر از گاهی هم بغلش کن با آقا اسمشو صدا بزن ب جای باشه چشم بگو غذاهایی ک درست میکنی تزیین کن حتما ک نباید کلامی باشه همین ک ب این تزیین و تمیزی خونه و این جور موارد هم توجه کنی یعنی ب همسرت محبت میکنی مردا ب این چیزا بیشتر توجه میکنه
در روز بهش زنگ بزن بگو میخواستم حالتو بپرسم وقتی نشسته بشین بغلش سر بزار رو شونش
این که نمیخواد بهت بگه یه باگ شخصیتیه تو همسرتو یا این که از حرف دیگران تاثیر میگیرهبه نظرم اینا جزو ...
بابا من دوماد خانوادشونو رو سالی یکبار نمیبینم بعدش رفته به شوهرم گفته انقد برا زنت خرج میکنی این زن پر توقع میشه این زن تا پول داری میخادت دختر خاله طفلیمو کشیده وسط گفته این یکی تا شوهرش داشته باهاش بوده وقتی نداشته میرفته خونه باباش😐
چند روز پیش یه کلیپ میدیدم میگفت مردا دوست داشتن رو تو خدمت میبینن.احساسش تو خدمته.زنا هم تو گوش و چشمشون..
یعنی همون جوری که دوستمون گفتن غذا میپزی رنگ و لعابش نمکش دقت کن.سفره رو منظم بچین سعی کن غذاتو تزیین کنی.اما جوری رفتار نکن و حرف نزن که فک کنه کلکی داری..سعی کن عادی باشی اگه باین چیزا دیدی تغییر داره میکنه یه درجه به رفتارت اضافه کن..مثلا علاوه بر چیزای قبلی میتونی کفشاشو واکس بزنی یا مثلا از بیرون اومد شیطونی کنی برو اسپند دود کن.تو خونه بچرخون بعدم ببر سمتش بگو یه وقت اقامونو چشم نزنن..سعی کنن این اسپند رو همیشه روشن کنی و انرژی منفی رو دور کنی..اینی هم که میگم چیز خاصی نیست ولی تاثیرش زیاده..وقتی چای دم میکنی یا غذا میپزی چندتا صلوات بفرست یا یه سوره کوچیک از قران رو بخون فوت کن به غذات تو دلت هم نیت کن که ایشاا..این صلوات ها محبت شوهرمو به من و خونه زندگیم بیشتر کنه..من اینو زیاد انجام میدم و خیلی اثر کرده
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی