2777
2789
نه بابا چرا باید اینکارو بکنه مخصوصا مجازی

منم نمیدونم 😂😂

من وسواس فکری دارم 

بعد یه حس ششم اینو گقت 

الان ذهنم درگیره واقعا

اخه حرکات مسخره زیاد داشتم ، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمیدونم 😂😂من وسواس فکری دارم بعد یه حس ششم اینو گقت الان ذهنم درگیره واقعااخه حرکات مسخره زیاد ...

نه بابا خیالت راحت 

اصلا مهمت نباشه

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
نه بابا چرا باید اینکارو بکنه مخصوصا مجازی

پسره ،من ازش خوشم میاد ، اونم مثلا ازم تعریف میکنه اینا ، 

بعد یه حس ششم گفت ک پیش دوستاش تورو دست مبننداره ک خیلی سادست وگول میخوره سریع با تعریفا 

من واقعا سادم ، بخاطر همین الان ذهنم درگیر شده، ک اگه اعتمادم بهش الکی باشع و واقعا اینطور ادمی بوده باشه چی 

خیلی دلم گرفته بخدا

پسره ،من ازش خوشم میاد ، اونم مثلا ازم تعریف میکنه اینا ، بعد یه حس ششم گفت ک پیش دوستاش تورو دست مب ...

خب ببین جدا از حس دارم بهت میگم 

کلا راهت اشتباه هست اینکه یاده ای شکی نیست اما خب اون داره پیش خودش تو رو دست میندازه شاید جایی نگه 

اما واقعا این راهش نیست 

یه زن باید خودش  مقام و شخصیت خودشو بالا ببره 

انقدر زود باور و سست نباش برا خودت کسی باش 

نذار بعدا همینو بکوبه تو سرت

برا خودت ارزش قائل شو 

من تو یه خونواده با وضع مالی نسبتا بدی بودم و بزرگ شدم اما هیچوقت خودمو دم و دست و بازیچه هیچ پسری نکردم خداروشکر هبچ وقت شوهرم چنین ایراداتی ازم نمیگیره 

خودشم پاکه

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
خب ببین جدا از حس دارم بهت میگم کلا راهت اشتباه هست اینکه یاده ای شکی نیست اما خب اون داره پیش خودش ...

منم ناپاک نیستم 🫤

خانوادم هم با اصالت و وضع مالی متوسط 

یه سری مشکلات روحی داشتم اون زمان ودچار خلا عاطفی بودم خیلی 

برای همین سریع جذب محبتش شدم 

وحتی الان با خودم گفتم ک چی این دوستی مجازی وقطعش کنم ولی خب نتونستم خیلی وقته حرف میزنیم وابسته شدم ، چند بار هم قطع کردم ها ارتباط ،بعد مدتی پیام داد وذهنمو له هم ریخت وباز دوباره ارتباط داشتبم

منم ناپاک نیستم 🫤خانوادم هم با اصالت و وضع مالی متوسط یه سری مشکلات روحی داشتم اون زمان ودچار خلا ع ...

خدا نکنه من هیچوقت درباره تو همچین فکری نکردم دوست قشنگم . سو برداشت نشه 

معلومه واقعا پاکی از نگرانیت متوجه شدم 

گفتم ساده ای که اینم میگی به خاطر خلا عاطفی

منظورم به اون آقایت که پاک باشه و تورو بازیچه خودش نکنه و همزمان با تو با چند نفر دیگه نباشه گلم حیف خودت و حونبت و آیندته 

زندگی خیلی پیچیدس گاهی یه مشکلاتی پیش میاد که فقط نیاز به یک مرد همراه و پشتیبان داری که فقط برا خودت باشه نه دختران دیگه

خدا نکنه من هیچوقت درباره تو همچین فکری نکردم دوست قشنگم . سو برداشت نشه معلومه واقعا پاکی از نگرانی ...

اره میفهمم ،ممنون ک باهام حرف زدی 

خیلی ادم تو داریه ،

اینکه کسی درموردم اینطوری فکر کنه یعنی اون دوستم به دوستش اینظوری گفته باشه دیوونم میگنه 

خیلی وسواس فکری گرفتم 🫠

اره میفهمم ،ممنون ک باهام حرف زدی خیلی ادم تو داریه ،اینکه کسی درموردم اینطوری فکر کنه یعنی اون دوست ...

اصلا وسواس نگیر و روح و فکر خودتو آزار نده 

عوضش فکرتو بکار بنداز هنوز هیچی نشده دیرم نشده راه درست رو انتخاب کن و باهاش اتمام حجت کن .

مطمئنم راه درستو انتخاب میکنی 

تو اگر خلا عاطفی داشتی یادت باشه اینو همیشه اگر خدای نکرده انتخاب اشتباه کنی میشی یه مادر افسرده و پدر عصبی و خودخواه برا بچهاتون و این همونچیزیه که صدبرابر خلاعاطفی که تو داشتی برا بچهات پبش میاد و دیگه نه راه پس داری نه راه پیش 

چون طلاق هم یه دنیای دیگس که همه از پسش بر نمیان مخصوصا با بچه

تا تهش برو فکر همچیو بکنه اینده همچیو در نظر بگیر