🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫 اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😐نه آدمای باشخصیتی ان که افرادی که اهل مسخره کردن بقیه اند نمیتونن اینجور آدما رو درک کنند
🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫 اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم
😐نه آدمای باشخصیتی ان که افرادی که اهل مسخره کردن بقیه اند نمیتونن اینجور آدما رو درک کنند
والا هرچی ما دیدیم با کتک کاری بودهولی اگر از من بی شخصیت میشنوی چیزی که موجب جدایی میشه اصولا برنگر ...
ممنون
دو نفر حالا هموطن ناشناس یه جای ایران به یه دلیلی کات کردن
این که بخندیم بهشون به خاطر کلمه ای که شاید من میتونستم بهترشو بگم به جای کلمه توافقی
اصلا کار درستی نیست