2777
2789
عنوان

کسی که خدافظی نمیکنه

57 بازدید | 8 پست

دوست پسر دوستم باهاش کات کرده 

ولی نگفته خدافظ

خیلی عادی توافقی کات کردن

برمیگرده بعدا یا نه؟

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهم دست هم دادن؟ 😂مگه قرارداده که توافقی باشه 🥲

😐نه آدمای باشخصیتی ان که افرادی که اهل مسخره کردن بقیه اند نمیتونن اینجور آدما رو درک کنند

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

🤣🤣🤣🤣مگه فیلمه

😐نه آدمای باشخصیتی ان که افرادی که اهل مسخره کردن بقیه اند نمیتونن اینجور آدما رو درک کنند

والا هرچی ما دیدیم با کتک کاری بوده

ولی اگر از من بی شخصیت میشنوی چیزی که موجب جدایی میشه اصولا برنگردن پبش هم بهتره

چون زندگی متاهلی نبوده که چارچوب های خودش رو داشته باشه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

والا هرچی ما دیدیم با کتک کاری بودهولی اگر از من بی شخصیت میشنوی چیزی که موجب جدایی میشه اصولا برنگر ...

ممنون

دو نفر حالا هموطن ناشناس یه جای ایران به یه دلیلی کات کردن

این که بخندیم بهشون به خاطر کلمه ای که شاید من میتونستم بهترشو بگم به جای کلمه توافقی 

اصلا کار درستی نیست

ممنوندو نفر حالا هموطن ناشناس یه جای ایران به یه دلیلی کات کردناین که بخندیم بهشون به خاطر کلمه ای ک ...

رها کن عزیز

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

عزیز با شخصیت! که قطعا این داستان ماله خوده! 

سوالات خنده داری کات کردن رو در رو، پشت تلفن یا با چت کردن تهش یه خدافظ گفتن دیگه! مکالمه رو همینجوری رها نکردن که! آخه خیلی با شخصیتن!

دیگه تموم شده رفته! دنبال جشن خدافظی هستی!!