2777
2789
عنوان

از نداری های پدرم خسته شدم

233 بازدید | 16 پست

اول مهر ها همیشه نداشتیم

عید همیشه نداشتیم 

تابستون نداشتیم زمستون نداشتیم

و من هربار وسایل کهنه میپوشیدم

حتی یادمه برای عروسی عموم با منت لباس کهنه های خالمو پوشیدم اونم کلی تحقیرم کرد 

این مرد نه اخلاق داشت نه پول و نه هیچی دیگه فقط و فقط بد بختی بود برای ما حالا خودم کار میکنم اما کاش اونموقع که نوجوون بودم پول داشتم یه کفش بخرم کاش اونموقع که نوجوون بودم پول داشتم لباس مجلسی بخرم

حالا هرچقدم خرید کنم عقدمو خاموش نمیکنه

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم

همین امروز داشتم به این دیالوگ فکر میکردم که میگفت هرچیزی یک زمان داره

زمانش که بگذره دیگه رسیدنش بهش فایده ای نداره

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

ببین هر کسی یه زمانی  نداشته .

یکی مثل شما 

یکی که پدرش پولداره  باور کن براش هیچی نمیخره از بس خسیسه .

به هر حال   فراموش کن . منم یه زمانی پول لازم داشتم ولی خب نداشتم هیچی  از همه چی عقب موندم .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

فراموشش کن عزیزم،عمر میگذره چه با پول چه بی پول،میدونم سخته ،میدونم هرچی دوران خودش قشنگه،اما توکل بخدا کن،انشاالله آینده ی زیبا و روشن در انتظارت باشه ،انشاالله

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

فکر نکن که تنهایی 🙃الان مگه چند سالته گلم

۲۵ سالمه ولی اینقد نوجوونی و کودکی سختی داشتم که گاها به خودم میگم عقده ای رفتار نکن زشته 

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

فراموشش کن عزیزم،عمر میگذره چه با پول چه بی پول،میدونم سخته ،میدونم هرچی دوران خودش قشنگه،اما توکل ب ...

عقده ای شدم 

روزگار از من یه آدم عقده ای ساخت نمیتونم ببینم بچه ای پدرش نداره براش چیزی بخره یاد خودم میوفتم به مرز جنون میرسم

میفهممهمین امروز داشتم به این دیالوگ فکر میکردم که میگفت هرچیزی یک زمان دارهزمانش که بگذره دیگه رسید ...

دقیقااااا

مثل من که الان با ۲۵ سال سن هرچقد هم لباس مجلسی بخرم آروم نمیشم هرچقد برا عید لباس بخرم حالم خوب نمیشه 

اشکال نداره گلم،همینکه تنتون سالمه خدا رو شکر،ببینید پس اونایی که معلولیت جسمی دارن چی بگن،انشاالله تو اوج بدرخشید و تموم خاطرات بد فراموشتون بشه

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

اشکال نداره گلم،همینکه تنتون سالمه خدا رو شکر،ببینید پس اونایی که معلولیت جسمی دارن چی بگن،انشاالله ...

ممنونم عزیزم