2777
2789

قصدش چی هست؟

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قهر رفتم

شوهرم و خانوادش وقتی اومدن که حرف بزنن

گفتن فلانی باید قول بده تغییر کنه

مرده و زندشون رو آوردم جلو چشماشون...اونا باید کردن کج می‌کردن انتظار از من داشتن

بعد چهار ماه برگشتم و تا الان جرات نکردن باهام بد حرف بزنن چون می‌دونم آدم سابق نیستم

ولی دیگه رابطه خوبی هم با همدیگه نداریم

اما پشیمون نیستم چون تمام نقص‌های پسرشون و کارهایی که تو زندگی کرد و کارهایی که خودشون باید در حقم می‌کردن و نکردن زدم تو صورتشون...خفشون کردم سر جاشون

برای من می‌ارزید..شدم آدم بده ولی می ارزید 

ولی شما کار من رو تکرار نکن...بذار پدر و مادرت حرف بزنن..خودت رو کنار بکش...من پدر و مادر عاقلی نداشتم وگرنه میسپردم  به خودشون حرف بزنن

منم قهر رفتمشوهرم و خانوادش وقتی اومدن که حرف بزننگفتن فلانی باید قول بده تغییر کنهمرده و زندشون رو ...

اخه من کسی نیومد دنبالم تا باشون حرف بزنیم

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

منم بعد دو ماه اومدنمجبور بشن بیان بلاخره

مال من اصلا نمیام بیعارن اون سری که  چنین چیزی پیش اومد عموی شوهرم و چنت مرد غریبه اومدن خدا خیرشون بدع