2777
2789

تا دیروز خوب خوب بودن فردا قراره بریم مسافرت هتل گرفتیم چیزامونم بستیم  دیروز دختر بزرگم حالت سرما خوردگی داشت بردیم دکتر دارو و سرم زد حالا میبینم نوزاد س ماهمم بی حاله بنظرتون چی بدم خوب شدن زود نمیتونم کنسل کنم کلی خرج کردم دو ساله مسافرت درست و حسابیم نرفتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی حال منی ن ماه عسل داشتم ن عروسی یبار تو این ۶ سال رفتیم ۲ روز شمال خونه خواهر شوهرم وقتی اومدیم خونه جیگرم خون شد از دماغم اومد دخترم تب اسهال استفراغ چندین بار بردم دکتر لب ب هیچی نمیزد مردمو زنده شدم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
از بس برنامه ریختم اینجور شد بنظرت چ دارویی خوبه

ببر دکتر سرخود دارو نده بدتر نشه یه وقت 

انشاالله که چیز خاصی نیست خیلی سخته بچه تو سفر مریض باشه 

ما چندسال پیش رفتیم مشهد آذر ماه بود چندماه قبل ار اینکه کرونا بیاد 

دقیقا یه مریضی گرفتیم مثل کرونا در حد مرگ دیگه کوفتمون شد بزور برگشتیم ۱۲ ساعت راهو

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
منم بد شانسم مردم هر روز مسافرتن

انشاله ک چیز خاصی نباشه.برید دلخوش برگردید.دختر بزرگت چن سالشه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
دختر بزرگم میشه ولی نوزادمو چیکار کنم اونو چی بدم میشه بگی

اگه زیر شش ‌ماهه یه کاری کن عرق کنه داروهاشو دقیقا سروقت بده زیاد بغل و محبت کن شیر زیاد بده جیش و پی پی کنه 

تا همین جا یادم بود واسه دخترم انجام میدادم البته اونموقع دخترم نوزاد بودنی زمستون بود بخور اینا میذاشتم یا دمنوش مناسب سنش