اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚 و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید.شبیه عکس پروفایلمم... خدایا....🥲 دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
اینهایی که میگی ویژگی چهره ایده ال هست که کمتر کسی به طور طبیعی داره یا اینکه با عمل زیبایی چنین چهره ای برای خودش میسازه البته اگر عمل جراحی چهره طبیعی جذاب بهش بده و مصنوعی نشه چون خیلیا با عمل تبدیل میشه به یک عروسک مصنوعی دماغ عروسکی و لب قلوه ای رو میشه با عمل جراحی بهش رسید و چشم رو گربه ای کرد لنز گذاشت ولی خوب ساخته دست انسان هست و طبیعی و خدادادی نیست میشه هم با کارهای زیبایی نواقص چهره رو برطرف کرد و تا حدودی زیباتر شد در کل این مسئله ای نیست که قابل حل نباشه و ادم به خاطرش بخواد غصه بخوره تلاش کن زیبایی رفتارت شایسنگیهات جایگاه اجتماعیت به چشم بیاد هر چند که منکر حس خوبی که چهره زیبا به ادم میده نمیشم ولی بابت چیزی که خودت نقشی در انتخاب اون نداشتی خودت رو ناراحت نکن تلاش کن روی مهارت هایی که اکتسابی هستند و خودت میتونی بدستشون بیاری و تحسین بر انگیز باشی تمرکز کنی