2777
2789
عنوان

خانما بیاین بگین حق با خواهرمه یا مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 54 پست
الان هر توضیحی بدی میگه شما اطلاعات نداری و اینجا کنکور سخته و خواهر من خیلی با استعداده ولی نمیتونه ...

شما در شرایط خواهر بنده قرار بگیری میفهمی کنکور سخته و پر بی عدالتی هست یا نیست 

حرفاتون پر ازتیکه و کنایه اس

الان هر توضیحی بدی میگه شما اطلاعات نداری و اینجا کنکور سخته و خواهر من خیلی با استعداده ولی نمیتونه ...

والا 

من دوستم چندساله میخواد بره هنوز نتونسته

بعدشم غول مرحله اخرش سفارته ک فعلا بسته اس

اگرم باز باشه. چون تعداد خیلی زیادی از ایرانیا دارن میرن

خیلیارو رد میکنن سر چیزهای الکی و مدارک

تا پارسالم ازمون داشت ک خیلیا رد میشدن و برمیگشتن ولی امسال ازمونشو برداشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم پزشکیعرو میگم هم دانشگاه انگلیسی زبان دارههم ایتالیاییدانشگاه های ایتالیاییش بورسیه میکنن ن ...

نمیدونم والا من اطلاعاتم کامل نیست 

خواهرم میگه که انگلیسی هست و با چند تا از دوستاش داره میره ترکیه برای ازمون چند هفته  دیگه بقیه شو نمی‌دونم 

نمیشه قطعی گفت چون اینجا چیزی نشده جای دیگه هم نمیشهخیلی راحتم نمیشه از طریق تلاش و زرنگ بودن پولدار ...

نگفتم اگه چیزی نشده، عزیزم میگم اگه نتونه وارد دانشگاه بشه. هممون میدونیم سهمیه و بی عدالتی هس ولی این همه‌آدم‌قبول میشن که سهمیه نیستن و تلاش کردن. برا هر کاری باید یه سری تلاش هارو کرد و من چون از نزدیک میدونم خارج‌درس خوندن چه روندی داره، این رو هم میدونم که‌ کسی با این سطح که نتونه اینجا وارد دانشگاه بشه، نمی‌تونه تو خارج موفق بشه. ضمنن اونجا رقابت بیشتره و کیفیت کار مهم تره مثه ایران نیست که هر آدمی وارد هر کاری میشه. 

هیچ کاری راحت نیس. ولی موفق شدن اونجا سخت تر از ایرانه.

نمیدونم والا من اطلاعاتم کامل نیست خواهرم میگه که انگلیسی هست و با چند تا از دوستاش داره میره ترکیه ...

ترکیه؟؟؟! 

چه آزمونی؟ اصلا ایلتس نیاز نیست 

مگر اینکه کسی برای مقطع ارشد بخواد اقدام. کنه ک باید مدرک زبان داشته باشه 

ازمون خود ایتالیام برداشته شده

والا من دوستم چندساله میخواد بره هنوز نتونستهبعدشم غول مرحله اخرش سفارته ک فعلا بسته اساگرم باز باشه ...

اولا من بحث تایپکم اصلا این نبود و در ضمن چون دوست شما قبول نشده دلیل نمیشه هیچکس قبول نشه 

من گفتم اطلاعاتم کامل نیست من فقط تاپیک زدم تا نظر بقیه رو بدونم

اولا من بحث تایپکم اصلا این نبود و در ضمن چون دوست شما قبول نشده دلیل نمیشه هیچکس قبول نشه من گفتم ا ...

عزیزم نگفتم دوستم قیول نشده

گفتم سفارت ها بسته اس و منتظره

موفق باشی بیشتر حس میکنم  خواهره خودتی

نمیشه قطعی گفت چون اینجا چیزی نشده جای دیگه هم نمیشهخیلی راحتم نمیشه از طریق تلاش و زرنگ بودن پولدار ...

باید بگم "راحت تر از اونجا" نه بدون سختی. درسته برا هر کاری باید تلاش کرد و تلاش کردنم سختی داره.

عزیزم نگفتم دوستم قیول نشدهگفتم سفارت ها بسته اس و منتظرهموفق باشی بیشتر حس میکنم خواهره خودتی

نه والا من هفده سالمه ، حالا حالا ها نمیتونم برم 

خواهر من که میگه سفارت بازه حالا بقیشو نمی‌دونم 

اطلاعات من کامل نیست اگر میخواستم مهاجرت کنم قطعا بیشتر از اینا میدونستم

من نگفتم ساده اس و مطمعن هم نیستم ، ازمون سختی داره و باید درسای تخصصی رشته تجربی رو فول بشی، بعدم ش ...

عزیزم‌ واقعا برام عجیبه که شما نمیدونی تراپی چیه ! تراپی رفتن فحشه؟ تازه متوجه شدم با این سطح از دانش چرا ایران تو دانشگاه قبول نمیشه. اونم‌ پزشکی. حداقل چیزی که فهمیدم اینه که اول سطح کسی که‌ باهاش صحبت میکنم بسنجم بعد توصیه کنم. جایی که من هستم‌ آدمای باکلاس و باشخصیت میرن تراپی. ببخشید یادم‌ نبود تو فرهنگ شما تراپی فحش حساب میشه.

تراپی مثه یوگا و فیشیال صورت و... برا کساییه که به خودشون اهمیت میدن و لنگ یه قرون پول نیستن.

عزیزم لطفا شما از تاپیک بنده برو بیرون اگر خیلی اذیتی اینجا حایی برای شما نیست ، وقتی هیچی نمیدونی ...

بی نزاکت. مادری که بچشو نفرین میکنه، مسلما ادب بچش بهتر از این نمیشه.