2777
2789
عنوان

خانما بیاین بگین حق با خواهرمه یا مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 54 پست
میدونم منم هیمنو بهش میگم همش خواهر بدبختمو نفرین میکنه 😢

چه مامان داغونی که میتونه بچشو نفرین کنه خیلی عجیبه‌ . خیلی مهم شد الان که با این اوضاع، خواهرت از روی لجبازی با مامانت تصمیمی نگیره که پشیمون بشه. تهش هر گلی بزنه به سر خودش زده.  بعدا نگه بابا و شما منو به زور فرستادید خارج ؛ یا نگه مامان منو به زور نگه داشت. خودش باید بهش برسه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت اگه‌ اینجا نتونه تو یه دانشگاه قبول بشه، قطعا تو کشور غریب هیچی نمیشه. میره اونجا چایی دم میک ...

عزیزم شما وقتی اطلاعات نداری نباید این حرفو بزنی ، سیستم اموزش ایران دقیقا عین فرانسه اس و جز سخت ترین سیستم های اموزشی جهانه، اینقدر بی عدالتی و سهمیه و این چرتو پرتا هست توی کنکور که تا وقتی برسه به خواهر ساده و مظلوم من شب میشه، تمام رتبه برتر های سمپادی هستن هرکسی به این راحتیا قبول نمیشه

چرا وقتی یه راه ساده تر به اسم دانشگاه های خارج هست خودتو اینجا توی این کشور پر از بی عدالتی نابود کنی؟ خواهر من خودش عقل داره و فهمیده هست کلیی اطلاعات در زمینه مهاجرتی داره و تمام کارای مهاجرتشو درست کرده تا الان ، کلی دوست توی خارج داره و باهاشون در ارتباطه بنظر شما اگر خارج سخت‌تر از ایران بود احمق بود که اینهمه پول خرج کنه بره اونور؟

تنها کشوری هم که بورسیه پزشکی میده ایتالیا س 

بقیه کشور ها سالانه میلیاردی پول میخوان ، نهایت خرج خواهر من ۳۰۰,۴۰۰ میلیون هست 

لطفا شما در اینده هیچوقت مادر نشید چون میشی یکی عین مامان بنده ، بی اطلاعات حرف میزنید

خواهرت اگه‌ اینجا نتونه تو یه دانشگاه قبول بشه، قطعا تو کشور غریب هیچی نمیشه. میره اونجا چایی دم میک ...

نمیشه قطعی گفت چون اینجا چیزی نشده جای دیگه هم نمیشه

خیلی راحتم نمیشه از طریق تلاش و زرنگ بودن پولدار در حد متوسط شد یه سری چیزا مانع میشه زندگی در هر جایی چه ایران چه خارج ایران طبیعتا سختی هایی داره

بعدشم خواهر شما اگه میخواد بره ایتالیا پزشکی بخونهو بورسیه استانی بشهاول باید دوسال زبان ایتالیایی ب ...

نمیدونم والا خواهر من که میگه انگلیسی هست شما شاید رشته دیگه ای مد نظرتونه

نمیشه قطعی گفت چون اینجا چیزی نشده جای دیگه هم نمیشهخیلی راحتم نمیشه از طریق تلاش و زرنگ بودن پولدار ...

بله سختی که صدرصد در همه جای جهان برای تحصیل هست 

ولی ایران خداییش سیستمش پر از بی عدالتی و سهمیه و چرت و پرته جایی واسه ما ادمایی که نه پولداریم نه پارتی داریم و نه سمپادی هستیم نداره

نمیدونم والا خواهر من که میگه انگلیسی هست شما شاید رشته دیگه ای مد نظرتونه

نه عزیزم پزشکیعرو میگم 

هم دانشگاه انگلیسی زبان داره

هم ایتالیایی

دانشگاه های ایتالیاییش بورسیه میکنن نه انگلیسی زبان

اگرم بورسیه مدنظرتون نیست و با هزینه خودتون میخواد بره

ک کشور های خیلی بهتر از ایتالیا هم هست

عزیزم شما وقتی اطلاعات نداری نباید این حرفو بزنی ، سیستم اموزش ایران دقیقا عین فرانسه اس و جز سخت تر ...

مودب باش. بعد نگران من نباش من هیچ وقت چیزی به بچم تحمیل نمی‌کنم و با اطلاعات هم‌ حرف میزنم  ولی برا اینکه ناراحت میشی توضیح نمیدم بر چه اساسی میگم. اینا که شما می‌گی ساده است و اگه اینقد مطمئنی اصلا چرا می پرسی. برو خوش باش.

بنظرم کسی که بخواد کاری بکنه میکنه قبلش اطلاع قبلی نمیده منظورم مادرتونه و در نهایت این زندگی خودشه ...

بله خواهرم دو ساله که تحقیق کردن و درس خوندن و اماده ازمون ورودی دانشگاه هستن ، من اطلاعات زیادی ندارم ولی خواهرم از نظر اطلاعات کاملن

بعدشم خواهر شما اگه میخواد بره ایتالیا پزشکی بخونهو بورسیه استانی بشهاول باید دوسال زبان ایتالیایی ب ...

الان هر توضیحی بدی میگه شما اطلاعات نداری و اینجا کنکور سخته و خواهر من خیلی با استعداده ولی نمیتونه بره دانشگاه و هرچی بگی میگه تو اطلاعات نداری و بچت حیف میشه. !!! 

ولش کن پستش سر کاریه واقعی نیس

مودب باش. بعد نگران من نباش من هیچ وقت چیزی به بچم تحمیل نمی‌کنم و با اطلاعات هم‌ حرف میزنم ولی برا ...

من نگفتم ساده اس و مطمعن هم نیستم ، ازمون سختی داره و باید درسای تخصصی رشته تجربی رو فول بشی، بعدم شما اول گفتی خواهرتو بفرست تراپی 😐این از نظر شما بی احترامی نیست الان؟

الان هر توضیحی بدی میگه شما اطلاعات نداری و اینجا کنکور سخته و خواهر من خیلی با استعداده ولی نمیتونه ...

عزیزم لطفا شما از تاپیک بنده برو بیرون اگر خیلی اذیتی  اینجا حایی برای شما نیست ، وقتی هیچی نمیدونی صحبت نکن