2777
2789
عنوان

خانومای متاهل

148 بازدید | 11 پست

این مرد چیه؟

حجاب براش مهمه زیاد مثلا مو داخل و مچ‌دست و پا پوشیده مانتو بلند.ساعت رفت و امد رو بهش بگی‌ دقیق. روی صحبت کردن با مردا حساسه و میگه خیلی رسمی حتی فامیلا.چک میکنه گوشمیو تعقیبم میکنه.چت هامو با دوستام میخونه ارتباط با دوست دوس نداره حتی چت کردن‌‌درباره گذشته زیاد جست و جو کنه و البته یه یه ارتباطت در گذشته با یه پسر پی ببره و از اون روز بگه باهاش شمال رفتی؟جر اون‌کسی دیگه بوده؟و ....

ارتباط رو یکی دوماه فهمیده ازدوسال پیش  اون رفتارا دو داشت .البتع توام در نبود اون یکی دوبار مانتو کوتاه پوشیدا باشی و اون فهمیده یا جایی گفته نری و تو با خانوادت رفته باشی و بگه اینا باعث شکم شده

ولی تا اشکت درمیاد نمیزاره ادامه دار بشه . قهر طولانی نداره.‌پول خرجت میکنه زیاد.راه طولانی برا دیدنت میاد راه ۶ ساعتع.کادو بخره.ابراز علاقه زیاد. برات گریه کنه.تشویق به درس خوندنت کنه خیلی ولی توی دانشگاه کنترلت کنه بگه رژ نزن .بگه باشگاه برو ولی باشگاهتو کنترل کنه ساعتشو .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بستگی به خودت داره... مثلا یکی هست خودشم ادم منزوی و اهل دوست و رفت آمد نیست. این مورد براش عالیه اگه پولدار هست آقا. که دیگه عالیه

ولی اکه شما دختر بعنوان یک دختر امروزی اهل بیرون رفتن و ارتباط با دوستانت هستی... و همچین حضورت تو اجتماع زیاده... خیر ..سمی هست این ازدواج و زندگی جهنمی 

وای سرم درد گرفت اختلال شخصیت پارانویا داره 

اتفاقا مردایی که اینجورین خودشون کثیفتر از همه هستن تو گذشتش بگرد خیلی مسائل داشته

فیلم ملی و راه های نرفته رو ببین 

و‌فیلم دو زن 

از ادمای روانی مریض دوری کنید 

یا عین خودشون رفتار کنید گیر بدید محدودش کنید در گذشتش جستجو کنید از ش نقطه ضعف بگیرید حرصش بدید 

عین خودش روانی بازی در بیارید

عزیزم بنظرم دنیا رو هم ب پات بریزه و هزارجور محبت بکنه ، تا وقتی انقد شکاک و بددل هست خوشبخت نمیشی. حتی اگر تماااام عمرتو باب میلش رفتار کنی بازم مشکوک میشه به یه چیزی و برات غصه درست میکنه

طرف اختلال پارانویا داره

شکاکه

میخواد همه چیو کنترل کنه و سریع به همه‌چی شک میکنه

زندگی با همچین آدمی، آدمو روانی میکنه

ازدواج یه محیطی برای رشد دونفره طرفه

نه اینکه مرد بیاد زنو زندانی کنه تو خونه و همش کنترلش کنه 

واقعا چی تو ذهنتون میگذره که تصمیم میگیرید با یه همچین آدم روانی ازدواچ کنید

طرف اختلال پارانویا دارهشکاکهمیخواد همه چیو کنترل کنه و سریع به همه‌چی شک میکنهزندگی با همچین آدمی، ...

تصمیم نگرفتم‌ اولش اینجوری نبود 

بعد ی مدت فهمیدم

تصمیم نگرفتم‌ اولش اینجوری نبود بعد ی مدت فهمیدم

چون طرف همون اول آشنایی نمیاد بگه من اختلال دارم

اصلا خودش نمیدونه و فکر میکنه خیلی عادیه

بعد یه مدت و آمد تو رفتاراش متوجه میشی

فیلم ملی و راه های نرفته اش رو ببین،پسره همینطوریه 

ما دخترا اول فکر می‌کنیم چقدر طرف غیرت داره، درحالی که طرف روانیه

یه آدم سالم اینطوری نیست