2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه های جنوب کشور سطح خوبی ندارنولی دلیل نمیشه استاد خوب نداشته باشن

شما اونجو بودین دانشگاهش چطوریه بزرگه یا کوچیکه امکانت دار کلاس هاش یهو نرم تا بیابون بی آب علافه توش فقط یه ساختمون ساختن همه رشته هاهم تو همونه 😂🤦‍♀️

شما اونجو بودین دانشگاهش چطوریه بزرگه یا کوچیکه امکانت دار کلاس هاش یهو نرم تا بیابون بی آب علافه تو ...

نه هم اتاقیام بودن من دانشجو شهر دیگم اونا انتقالی گرفتن ب ابن دانشگاه

بزن گوگل عکساش میاد

خدا با منه🌹
کسی اونجا استاده. تمام درس ها توی شهر بوشهره ولی آزمایشگاه توی شهر عالیشهره. سرچ کن.اگه هوای شه تون ...

خودم اهل یکی از شهرستانهای بوشهرم حالا بین اینکه برم یه آزادی تو اطراف تهران یا این گیر کرد بودم 

خودم اهل یکی از شهرستانهای بوشهرم حالا بین اینکه برم یه آزادی تو اطراف تهران یا این گیر کرد بودم

خود شهر تهران عالی ه. ولی کارمندای دانشگاه خیلی اذیت میکنن.اصلا همکاری نمیکنن، با شهرستانیا نگاه از بالا به پایین دارن. استاداش هم همینن، سنگدلی و بی رحمی. ولی دانشگاه آزاد بوشهر اگه مشکلی توی سایت داشته باشی یا هر کاری بی منت کارت راه میندازن. 

خود شهر تهران عالی ه. ولی کارمندای دانشگاه خیلی اذیت میکنن.اصلا همکاری نمیکنن، با شهرستانیا نگاه از ...

جدی شما تهران دانشگاه آزاد بودی چون اینکه با شهرستانیا بدن رو نشنیده بودم فهمید بودم مسخره میکنن ولی دیگه اذیت کردن و همکاری نکردن رو نه 🤦‍♀️