2777
2789

بهم عذاب وجدان میده خب چیکار کنم الان خیلی بی حوصلم و ازینکه میخوان چند شبم بمونن اذیتم 

گوه بهش اه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عادیه دلم میخواد بارها بارها برینم دهن پدر مادر و برادرم؟

این عادیه که خیلی احمق و بی خانواده و بی ادب هستی؟ خاک برسرت

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

عادیه ک خانوادم بارها ریدن دهنم؟ و می‌خوام متقابلا براشون برینم دهنشون؟ عادیه که تو خانواده خوبی داری من ندارم؟

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

برای من احمق بی خانواده بی ادب دعا میکنی سقط بشم؟ لطفا برام دعا کن جوری تکه تکه بشم ک نتونن تکه هام جمع کنن چالم کنن

عادیه ک خانوادم بارها ریدن دهنم؟ و می‌خوام متقابلا براشون برینم دهنشون؟ عادیه که تو خانواده خوبی دار ...

همین خانواده بزرگت کردن برات زحمت کشیدن.باشه هنه خوب نیستن ولی اینجور حرف زدن راجب پدرو مادراصلا درست نیست.

یه وقتایی میرسه  که پشتت فقط به خانوادت گرم میشه.نمیدونم چتد سالته و چیکار کردن که اینقدر ناراحتی ولی بازم خانواده خانوادس

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

برای من احمق بی خانواده بی ادب دعا میکنی سقط بشم؟ لطفا برام دعا کن جوری تکه تکه بشم ک نتونن تکه هام ...

نمیدونم چی بهت گذشته.برات دعا میکنم اروم بشی و بهترینها رو خدا بزاره سره راهت

همین خانواده بزرگت کردن برات زحمت کشیدن.باشه هنه خوب نیستن ولی اینجور حرف زدن راجب پدرو مادراصلا درس ...

اره ولی هزار مشکل روحی روانی بهم هدیه دادن اگر مرده بودم زجر نمیکشیدم اینقدر هر روز باید قرص اعصاب بخورم مجبور نباشم برم کلاس رزمی ک از خودم دفاع کنم جلو خانوادم با ۲۱ سال سن هنوز کتک میخورم سر حرف مفت

اره ولی هزار مشکل روحی روانی بهم هدیه دادن اگر مرده بودم زجر نمیکشیدم اینقدر هر روز باید قرص اعصاب ب ...

عزیزم واقعا متاسفم.بعضی خانواده ها خیلی داعونن و بچه هاشون رو هم داغون میکنن.انشالله به زودی یه دره رحمت برات بازبشه و بتونی مستقل بشی و کمتر ارتباط داشته باشی باهاشون.