2777
2789

خانوما من ۷ جلسه رفتم 

این ماه جلسه آخرمه 

ولی مشکل هورمونی پیدا کردم خیلی از موهام دارن برمیگردن 

نمیدونم این ماه برم جلسه آخرو یا پولمو بدم پای دوا درمون 

میترسم این ماه برم ولی پولمو ریخته باشم تو جوب

عزیزم تا مشکل هورمونیت خوب نشه لیزر بی فایده هست اول باید مشکل هورمونی رو برطرف کنی

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم یعنی میگی برم دکتر دیگه درسته؟ لیزرو ول کنم فعلا

آره عزیزم اول برو دکتر احتمالا به سری آزمایش و قرص میده به مدت مصرف کن بعد لیزر رو ادامه بده

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

لیزر جلسه آخر نداره ، باید ۱۰ جلسه بری ماهی یکبار ، بعد میشه دو ماه یبار ، بعد سه ماه یبار... من والا مشکل هورمونی ندارم اصلا ، دو ماهم میشه سه ماه ، همه برمیگرده... چه برسه مشکل هورمونی داشته باشی

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

بریزه هم برمیگرده شارژ نری

اره دیگه

من فک کنم ۱۴ جلسه ای دارم میرم

۱۱ جلسشو‌ رولی رفتم تاثیر خیلی نداشت

الان دارم شاتی میرم ماه بعد برا زیربغلم میرم میره شارژ ولی بقیه جاهام هنو رویش داره.

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.