2777
2789

چگونه از اسنپ و تاپسی شکایت کنیم ویژه رانندگان

تخفیف هایی که به نفع بازاریابی اسنپ و تاپسی و به ضرر رانندگان به مشتریان داده میشود.

۲۰ درصد کمسیون از راننده دریافت میشود.

متن قرار داد اسنپ و تاپسس بیمه ندارد شامل حقوق اداره کار و سنوات و عیدی نمیشود.

دفتر شرکت جای ثابتی ندارد و مدام در حال جا به جایی است از ترس پلمپ شدن توسط پلیس اماکن.

اینها بخش کوچکی از تخلفات گسترده این شرکت هاس که در یک ساعت رقم میلیاردی سود کسب می کنند.

بله اسنپ و تاپسی

طبق گفتگوی ما با نمایندگان دادگاه و ریاست اداره کار متن قرار داد اسنپ و تاپسی به صورت اتوماتیک باطل است حتی اگر هم از رانندگان امضا و اثر انگشت گرفته باشد باطل است زیرا خلاف قانون اداره کار و قوانین سازمان برنامه ریزی و بودجه کشور است.

و اگر تا به حال رسیدگی نشده است به این دلیل است که رانندگان از اسنپ و تاپسی شکایت نکرده اند و دادخواست خود را به دادسرا ارجاع نداده اند.

اتحادیه و اداره کار و دیگر وزارت خانه ها حق دفاع از اسنپ و تعیین کردن حقوق رانندگان را ندارند زیرا بالاترین حکم توسط قوه قضاییه ابلاغ میشود. زیرا قوانین کشور کاملا شفاف است و حداقل حقوق و بیمه و عیدی و سنوات برای قشر زحمت کش جامعه مشخص است.

پیک موتوری و راننده سواری و وانت را شامل میشود.

پیک موتوری مسافر کشی که ۲۰ کیلومتر راه میرود و حدود یک ساعت زمان سپری می کند تنها ۸۰ هزار تومان کرایه دریافت می کند که ۲۰ درصد آن کمسیون شرکت اسنپ و تاپسی است.

علی آقا توانست با ثبت شکایت در دادسرا حق خود را از اسنپ بگیرد .

حق او رقمی در حدود ۲۰۰ میلیون تومان برای یک سال او در پیک موتوری اسنپ شده است و مدیران اسنپ هماکنون باید حق او را بدهند تا برایشان درس عبرتی باشد تا تخفیف های بیجا و قیمت های پایین تر از تعرفه اعلام نکنند.

علی آقا می گوید اسنپی ها می گفتند ربطی به ما ندارد حق تو را بدهیم ولی دادگاه زمانی که فهمید ۲۰ درصد کمسیون اسنپ می گیرد و نرخ را اسنپ تعیین می کند دادخواست و شکایت من را  به نظریه کارشناسی سپرد.

بله

تامین دلیل و کارشناسی مطابق با حداقل حقوق اداره کار

هر چند علی آقا پاره وقت برای اسنپ کار می کرد ولی چون اسنپ کمسیون دریافت می کند موظف است قیمت را طبق تعرفه نه بیشتر و نه کمتر از کارفرمایان بگیرد.

این نظر کارشناسان دادگاه است که حتی در دادخواست خودش هم ثبت کرده است.

بله 

علی اقا حق خود را تمام و کمال از شرکت های بی در و پیکر اسنپ و تاپسی خواهد گرفت آن هم طبق نظریه کارشناسی قوه قضاییه

علی آقا در متن شکایت خود جداولی را به دادگاه ارائه کرده که نشان میدهد چقدر هزینه بنزین و استهلاک و تعمیرات و اینترنت و استهلاک گوشی و هزینه تماس ها و بیمه موتور و غیره میشود و سود خالص آن چقدر است و چقدر زمان برای هر سفر سپری میشود.

و دادسرا قبول کرده است.

حال علی آقا بسیار خوشحال است که حق خود را از شرکتی که یک عمر کمسیون ناحق دریافت کرده و هیچ خدمتی به آنها نکرده بلکه نرخ کرایه ها را هم مطابق با تعرفه نگرفته است دارد میگیرد

از ترس اماکن !؟؟؟اسنپ متعلق به سپاهه !!!

این حرف شما کاملا تکذیب شده است شرکت اسنپ متعلق به سپاه و یا نهادهای زیر مجموعه آن نیست.

متاسفانه دروغی هست که خود شرکت اسنپ راه انداخته تا رانندگان و دیگران را متعاقد کند کسی ازش شکایت نکند.

اگر هم سرچ کنید سخنگوی سپاه پاسداران هم این شایعه که اسنپ راه انداخته را کاملا بی اساس و رد کرده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.