2777
2789

« یُحِبُّونَهُمْ کَحُبِّ اللّهِ وَالَّذِینَ آمَنُواْ أَشَدُّ حُبًّا لِّلّهِ شَدُّ حُبًّا لِّلّهِ وَالَّذِینَ آمَنُواْ کَحُبِّ اللّهِ یُحِبُّونَهُمْ کَحُبِّ اللّهِ یُحِبُّونَهُمْ أَشَدُّ حُبًّا لِّلّهِ وَالَّذِینَ آمَنُواْ وَالَّذِینَ آمَنُواْ أَشَدُّ حُبًّا لِّلّهِ حِبُّونَهُمْ کَحُبِّ اللّهِ فلان بن فلان علی حب فلان بنت فلان »

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی ضربه اس از نظام آموزشی مسخره و فرهنگ مسخره داریم میخوریم 

ازدواج ها با شاید و اما و اگر و احتمال داره شکل میگیره بدون هیچ آموزش و شناخت و ... درست و حسابی که با مشکلات پیش رو و نحوه بر خوردش دو نفر آشنا نمیشن 

و همینطور ماشاالله هیچکس معتقد نیست مخصوصا در صد بالایی از آقایون من برن مشاوره و.. 

و مشکلات تربیتی و .. خودمون هم هستش که تاثیر روی رفتار و عدم درک و .. هم میشه که اونم نیاز به پزشک رفتن و .. میخواد 

خلاصه که خیلی از مشکلات حداقل اینجوری حل میشه ولی متاسفانه هیچکس سمتش هم نمیره 🤦‍♂️

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

مردی که ناز میکنه و ناز داره زن و پیر میکنه ، بعد از دوتا بچه واقعا دیگه دوره باید زودتر از این حرفا درستش میکردی .

ولی پیشنهادم اینه که وقتی قهر کرد اصلا دیگه نری سمتش جوری باشه که اگه ناز کردو قهر کرد ولش کنی تا خودش بیاد آشتی 

دقیقا بخدا منم همین مشکل دارم با بچه.اما شوهر نکبتم انگار دختره خبر مرگش.من که واقعا پیر شدم .خدا از ...

منم الان نمیتونم تحمل کنمش از طرفیم میگم زندگی خودم که تباه شد بزار بچه هام حداقل نشه