2777
2789

امسال ورودی دوازدهم انسانی ام 

تو این دوسال واقعا درس نخوندم همش افت داشتم معدل دهمم ۱۸.۸۷ بود یازدهم با ۱۷ درصد معدل ۱۸.۶ صدم نمره های نهایی ام در حد ۱۷ ۱۶ گرفتم ی عربی شدم ۱۴ ی تاریخ ۱۱.۲۵ 

خیلی کم شدم خودم می‌دونم ولی دوازدهم ۴۳ درصده شرط معدلش بنظرتون با این شرایطم میتونم معدل خوبی بگیرم ؟ یا بدتر میشم؟ 

درسای ریاضی و فنون و عربی ام هیچ وقت نخوندم و همیشه مشکل دارم ولی عربی و فنون در حد ۳۰ درصد میزنم اما ریاضی همیشه سه تا میزنم اونم منفی 

بنظرتونننن امیدی هست ؟؟؟ من فقط می‌خوام فرهنگیان قبول شم بنظرتون میتونم؟

(:A__•~•__M:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه من نمره های نهایی و خوب نشدم بعد معدلم نسبت به همکلاسی های خودم خیلی پایینه از این خیلی دلشوره د ...

اون همکلاسیات قرار نیست همشون تا ته ادامه بدن خیلیا از اول خوب میخونن اخرش رو ول میکنن قبول نمیشن

بجای چس ماله بشین بخونبخونی موفق میشیچسناله کنی، نه

میخونممم از معدلم میترسم چون برا ما بیشتر شرط معدل بوده منم بجای افزایش معدل هی افت کردم 

الان از اون ۱۷ درصد حتی نمی‌دونم چند درصد میتونم بگیرم سال بعدم مطمعنم بدتر میشه

میخونممم از معدلم میترسم چون برا ما بیشتر شرط معدل بوده منم بجای افزایش معدل هی افت کردم الان از اون ...

بیخیال، بشین کنکورو بخون

کنکورو خوب بدی هر چی بخوایی میتونی بخونی

بیخیال، بشین کنکورو بخونکنکورو خوب بدی هر چی بخوایی میتونی بخونی

هرکسی نمیتونه کنکور و خوب بده اونم با این شرایط من تو نه ماه نمیتونم معجزه کنم مگه اینکه امیدم به همین معدل باشه 

هرکسی نمیتونه کنکور و خوب بده اونم با این شرایط من تو نه ماه نمیتونم معجزه کنم مگه اینکه امیدم به هم ...

من تو ۶ ماه سال ۹۴،  ۱۱۰۰ منطقه ۲ شدم تو ریاضی

رفتم شهید بهشتی برق خوندم، بخوایی میشه

من تو ۶ ماه سال ۹۴، ۱۱۰۰ منطقه ۲ شدم تو ریاضیرفتم شهید بهشتی برق خوندم، بخوایی میشه

من از اخرای تیر شروع کردم از دهم تقریبا دو تا کتاب حفظی و کامل تموم کردم بقیه رو در حد پنج درس بردم جلو بجز عربی و فنون و ریاضی ک فنون ام سه درس خوندم ریاضی دو درس 

یازدهمم همین طور ولی بیشتر درسای حفظیم سه درس یا چهار درس مونده تموم بشه همش باهم

دوکتابم ک کلا تموم کردم 

از اون سمت الان میگم من تقریبا از بقیه تو حفظی ها خیلی جلو ترم تمرکزم و فقط بزارم رو فنون و عربی و ریاضی ک خیلی مهمه و ضعف دارم بنظرتون این کار خوبه؟ 

و با این شرایط اگه معدل دوازدهمم معدل کل حداقل ۱۸ بگیرم چ رتبه ای میتونم بیارم ؟ 

من از اخرای تیر شروع کردم از دهم تقریبا دو تا کتاب حفظی و کامل تموم کردم بقیه رو در حد پنج درس بردم ...

تا تست نزنی، انگار هیچی نخوندی

هر فصلی تموم میکنی بگرد تستاشو پیدا کن بزن

مخصوصا تستای کنکورهای چن سال اخیر

رتبتم نمیدونم الان چطوری حساب میکنن، ولی تلاش کنی، هر چی بخوایی میتونی بخونی

تا تست نزنی، انگار هیچی نخوندیهر فصلی تموم میکنی بگرد تستاشو پیدا کن بزنمخصوصا تستای کنکورهای چن سال ...

بعد از هر درس در حد ۲۵ تا تست میزنم 

اون تست های کنکور و گذاشتم سال بعد پرینت بگیرم تا ده سال گذشته وقتی تو مدرسه بیکارم ببرم بزنم