2777
2789
عنوان

به نظرتون میشه مغز رو گول زد

74 بازدید | 11 پست

حالا چه مغز خودمون رو چه مغز دیگران رو گول بزنیم میشه ایا؟

با تکنیک های بازی ذهنی و...

مثلا گول بزنم که من زیبام 

میشه؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

ببخسید اسی جان 

یه خانم پخته و وارد نی تی سایت و فضای مجازی درخواست میدت به خدا مشکلی برای به وجود اوم ه باید پیام بدم مشکلمو بگم

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش میشه تلقین

من چطوری بدون اینکه بگم به دیگران تقلید کتم که زیبام؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

میشه بگی چطوری؟

من بلد نیستم ک

ولی شنیدم ترفند داره

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

من بلد نیستم کولی شنیدم ترفند داره

کاش یاد بگیرم ترفند رو

چی سرچ‌کنم بیاره؟

نمیدونم دقیق

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/