2777
2789
عنوان

شانس بقیه دخترا از پریود شدن🎀😏

233 بازدید | 26 پست

شانس بقیه:پریود شدی عشقم؟؟؟؟؟؟الان برات خوراکی سفارش میدم. دلت درد می‌کنه ؟؟؟الان برات غذا میگیرم 

فردا بریم دور دور حال و هوات عوض شهه؟؟؟؟

اون وقت شانس ما💩🫤🤣:پریود شدی باز؟؟؟

اوففف قرارع همش پاچمو بگیری 

تموم که شد خبر بدههه🫤😂😂😂

چراااا واقعا؟؟😂😂

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدم میات از اون دسته آدمایی که تا یکم بدخلق میشی میگه پریودی مگه 😑حتی اگه نباشه

اوففف ارههع بدهههع

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

من نامزدم میگفت تحویلم نگرفتی میگفتن پریود بودم میگفت ااا عزیزم درک میکنم اما چرا تحویلم نگرفتی😐😐😐😐عقب مونده فکر می‌کرد درک کردن اینه فقط بگه باشه عزیزم درک میکنم 

یاد خاطره سمی از نامزد سابقم افتادم😂😂😂🤣

میخواست بگه پیغمبره ازم پرسید پریود یعنی چی😂😂😂😂🤣

گفتم یعنی من تا یک ماه خون دماغ میشم جلوم افتابی نشو😔😂😂🤣

مرتیکه لجن ک...نی 

بدم میات از اون دسته آدمایی که تا یکم بدخلق میشی میگه پریودی مگه 😑حتی اگه نباشه

دقیقا معلم اول راهنمایی ما اینجوری بود ..تا یکی تو کلاس میگفت خانم دلم درد میکنه یا برم دسشویی یا یکم تند اخلاق میشد بلند تو یکلا بهش میگفت باز پریودی😐

گلونی پرچم ایالتمه👑!برنو فریاد شجاعتمه...! بروهی لر. لرستان:)