2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط و فقط ف ال حافظ بگیر سمت بقیه ف ال ها نرو که بیچاره میشی. استخاره هم خودت میتونی انجام بدی منتها الان نمیشه زمان داره باید روز باشه.

من ف ال حافظ آنلاین میگیرم درست درمیاد برای حافظ فاتحه بخون نیت کن کلیک کن تفسیر هم داره

استخاره هم با تسبیح میشه هم قرآن که بازم شرایط داره خواستی یادت میدم بهتره هرکس خودش استخاره کنه

میشه یادم بدی شرایطشم نمیدونم

استخاره با تسبیح
بعد از نماز با وضو و روبه قبله نشینیم
۳تا صلوات
۳بار
بِسْمِ اللّٰه الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ أَسْتَخِيرُ اللّٰه بِرَحْمَتِهِ خِيرَةً فِي عافِيَةٍ.
یه قسمت از تسبیح انتخاب میکنیم ۲تا ۲تا جدا میکنیم آخرسر یدونه موند خوبه.۲تا موند بده

هر زمان یکى باقى ماند فورا حکم به خوبى استخاره ندهید بلکه مجدد ‏بر ترک عمل، استخاره کنید درصورتی که زوج آمد کشف مى‏ شود استخاره اول خوب است، ولی چنانچه یکى آمد کشف مى ‏شود که استخاره اول میانه است.  

استخاره با قرآن
از رسول خدا(ص) نقل شده است که فرمود: «هنگام استخاره با قرآن، ابتدا سه بار سوره ی توحید را بخوان.
سپس سه بار صلوات بر محمد و آلش بفرست، سپس بگو:
اللَّهُمَّ إِنِّی تَفَأَّلْتُ بِکِتَابِکَ وَ تَوَکَّلْتُ عَلَیْکَ فَأَرِنِی مِنْ کِتَابِکَ مَا هُوَ الْمَکْتُومُ مِنْ سِرِّکَ الْمَکْنُونِ فِی غَیْبِک
یعنی : خدایا به کتاب تو تفأل می زنم، و بر تو توکل می کنم و از کتابت آنچه را که در نهان غیب تو، پوشیده شده به من بنمایان.
پس از این دعا، قرآن را بگشا و از سطر اول، صفحه ی سمت راست، مقصود خود را به دست آور».
امام صادق(ع): «هنگام نماز (موقع قنوت)ـ که شیطان از هر وقت دیگر از انسان دورتر است ـ قرآن را بگشا، اولین آیه ای که در آغاز صفحه دست راست می بینی، عمل کن».