2777
2789
عنوان

یه چیز عجیبی بگم ترسو ها نیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیفهمم اینایی کع گفتین ینی چی

فرض رو بر این میگیریم که یه موجودی اونجا میخواد اعلام حضور کنه. با این کارا دور میشه اگر چیزی باشه فقط ترس به دلتون راه ندید. یکم آب و گلاب تو یه ظرف آب بذارید جلوتون آیات ۶۰قاف رو روش با صدای معمولی بخونید و فوت کنید به آب. این آب میشه قرآنی که قابلیت حصار کردن خونه و دور کردن موجودات غیرارگانیک رو داره. میریزید تو ظرف اسپری یک متر بالاتر از سطح زمین به تمام دیوارای خونه بجز در و دیوار حموم و دستشویی بشکل خطی اسپری میکنید. اینجوری هر موجود مزاحمی دور میشه. سوره یاسین هم وقتی تو محیط پخش شه دور میشن. دود اسپند و کندر هم دورشون میکنه

کاربری غیرفعال

فرض رو بر این میگیریم که یه موجودی اونجا میخواد اعلام حضور کنه. با این کارا دور میشه اگر چیزی باشه ف ...

اها ممنونم که کامل توضیح دادین

ولی خیلی ترسیدم .فاز خودمو نمیفهمم 

تهش خودم میترسم 

اها ممنونم که کامل توضیح دادینولی خیلی ترسیدم .فاز خودمو نمیفهمم تهش خودم میترسم

سلامت باشید سعی کردم حالا خلاصه بگم یه pdfکامل نوشتم در این مورد... انقد که خودم قبلا درگیری این شکلی داشتم🤦🏻‍♀️

کاربری غیرفعال

اها ممنونم که کامل توضیح دادینولی خیلی ترسیدم .فاز خودمو نمیفهمم تهش خودم میترسم

بعضی موجودات غیرارگانیک دقیقا این کارارو میکنن که بترسونن. اونا از انرژی ترس تغذیه میکنن. ذکر لاحول ولا قوه الا بالله زیاد بگید و اعلام کنید که خدا پناه شماست و از چیزی نمیترسید میذارن میرن

کاربری غیرفعال