2777
2789
عنوان

ویژگیای پسری که به یه دختر حس داره

110 بازدید | 9 پست

بچه ها 

من یه سری رفتارا از پسری که بهش حس دارم دیدم

و رفتاراش بنظر من منظوردار اومد. 

شما بگید پسری که حسش به یه دختر خیلی جدی و واقعی باشه 

و پسری که فقط درحد کراش ساده 

یه دخترو دوست داشته باشه ویژگیای رفتاریشون چه فرقی میکنن باهم 

من نمی دانستم معنیِ هرگز را ؛ تو چرا بازنگشتی دیگر ؟.             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خودمم سواله ولی یه چیز مشترک که از علاقه نشئت میگیره احترام و توجه

اگه همه رفتارایی که نشون بده دختررو واقعااا دوست داره 

داشته باشه، و اینو نشون بده به بقیه از طریق رفتاراش با اون دختر 

اما  یهویی فاصله بگیره و جاهایی ک اون دختر هست نیاد ، بنظرت دلیلش چی می‌تونه باشه ؟

ببین من خودم دیدم که هی زل میزنه بهم و تو جمع نگاهم میکنه ولی تا نگاش میکنم نگاهشو میدزده یا تند تند ...

اره دقیقا این رفتارم داشت🥲۲ سال رفتارای خیلی احساسی نشون میداد جوری که دوسه نفر فهمیده بودن این دخترو دوست داره ، اما یهویی از اون دختر فاصله گرفت و جاهایی که اون دختر بود ، دیگه نیومد، بنظرت دلیلش چی می‌تونه باشه 

اگه همه رفتارایی که نشون بده دختررو واقعااا دوست داره داشته باشه، و اینو نشون بده به بقیه از طریق ر ...

خب اون میتونه مشکل شخصی خودش باشه یا پشیمون شده باشه،اما اینکه اعتراف نکرده هنوز گنگ متاسفانه و تو نمیتونی پیگیری کنی🥲

اره دقیقا این رفتارم داشت🥲۲ سال رفتارای خیلی احساسی نشون میداد جوری که دوسه نفر فهمیده بودن این دخت ...

اینم اینطوره متاسفانه، 

مثلا روز عاشورا که شبیه بود و شلوغ، این زنگ زد به مامانش که کنار ما بود زیادم ازمون دور نبود صداهم نمیرسید مامانش هر چقدر گفت بیا ببینم چی میگی نیومد😐

بعد اونم زل زده بود به من که تا نگاش کردم روشو برگردوند.. 

و این حتی ادم اجتماعی ای هم هست،

شاید از اینکه اون بهش حس داره یا نه، مطمئن نیست و میترسه جلو بیاد... یا فامیلی چیزی هستین

اینم اینطوره متاسفانه، مثلا روز عاشورا که شبیه بود و شلوغ، این زنگ زد به مامانش که کنار ما بود زیادم ...

میفهمم چی میگی خیلی بده توی بلاتکلیفی می مونیم

اره فامیلیم... نمیدونم اخه ۲ ساله رفتاراش همین مدلیه یهویی فاصله گرفت...