2777
2789

کسی بوده بره دانشگاه که بعدش حس کنه راحت شده؟

یا اوضاع بدتر میشه

خانواده که داعم جنگ میکنن و رو مخن...

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

اگه اجازه بدن بری شهر دور آره خیلی راحت میشی

انشالله

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میخام برم راحت کنم خودمو

انشاالله عزیزم

اینجوری نیست دقیقا   اگر آدم حساسی باشی از راه دور استرس میکشی و اذیت میشی 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

آره لیسانس و ارشدو رفتم دانشگاه تهران

و از اون بالا تا پایین انتخاب رشته رو فقط دانشگاه های تهران پر کردم که بتونم برم....

از وقتی رفتم هم آرامش پیدا کردم هم تونستم رابطه امو با خانواده ام درست کنم هم عزیزتر شدم...خیلی تجربه ی خوبی بود

خانواده منم اینجورین ولی میخوام شهر دور بزنم بعدا بهشون بگم کجا دراومدم چون اجازه نمیدن

انشاالله دوتامون بریم راحت شیم

اینجوری نیست دقیقا اگر آدم حساسی باشی از راه دور استرس میکشی و اذیت میشی

من ی مدت واسه اینکه خلاص شم رفتم خونه مامان بزرگم طبقه ۲ شون

ولی حالم خیلی خیلی خیلی بد شد

دلیلشم گیر دادنای مادر بزرگ و احساس معذب بودن بود

من به هیچکس تو خانوادم وابسته نیستم  از همه تنفر دارم مثلا خواهرم یسال دانشگاه بود نیومد خداسرشاهده سر سوزن دلتنگ نشدم تازه وقتی اومد حالم بد شد جز مادر اونم کم‌..

امیدوارم اذیت نشم

آره لیسانس و ارشدو رفتم دانشگاه تهرانو از اون بالا تا پایین انتخاب رشته رو فقط دانشگاه های تهران پر ...

وای عزیزم خداروشکر خداروشکررررر

باورت میشه اینو گفتی من بجات حالم خوب شد

🥲نمیدونم چرا ولی من حالم خوب شد جات

من ی مدت واسه اینکه خلاص شم رفتم خونه مامان بزرگم طبقه ۲ شونولی حالم خیلی خیلی خیلی بد شددلیلشم گیر ...

خب گلم اگر وابسته نیستی پس خیلی خیلی کمتر اذیت میشی ایشالله راه دور قبولی 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

خب گلم اگر وابسته نیستی پس خیلی خیلی کمتر اذیت میشی ایشالله راه دور قبولی

مرسی عزیزدل انشاالله♥️🙏امیدوارم خودتونم به مراد دلتون برسید