2777
2789

بچه ها نذارید بچه هاتون از طلاهاتون بفهمن چقدره کجا میزارید 

ب هیچ عنوان مدارک شناسایی تون رو نزارید بچه ها بدونن کجاست 

من فکر میکردم بچه رو هرچقدر لوس کنی و کارندی بکنه بهتره 

اما ن بچه باید از اول کارخونه انجام بده نوجوون ک شد بیشتر اصلا مسیولیت خونه بر عهدش باشه 

گوشی سمه بخدا 

دختری ک میره بیرون آرایش میکنه شدید ی منظوری داره یکی 

دختری ک لباس زیر ست وآنچنانی میپوشه برای خودش نمیپوشه برای کسی میپوشه 

آرایشگاه جای مناسب برای دختر نوجوون نیست ک چ کارکنه چ آرایشگری یاد بگیره   در اصل زن ها میان گند کاری هاشون رو با افتخار  تعریف میکنند 

کلاس زبان دراصل محل آموزش مدلینگ هست 

حالا بیایید منو بزنید 

اتاق داشتن خوبه اما تو اتاق زیاد رفتن بچه نوجوون سمه 

تمام دنیا رو هم بزاری پای بچت وقتی با شوهرت دعوا کنی اون ی اراذل بیشتر نمیشه 

اما من‌چیزی ک دیدم رو میگم 

ک باعث فراره خواهرمه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونو دیگه نه ولی زیر ۱۳ سال اشتباهه

ما ۱۴ بود دادیم دستش بعدس گند کاری هاش شروع شد فک کن اگه گوشی نداشت دوس پسر هم احتمالا نداشت 

فرار هم نمیکرد طلا رو هم نمیدزدید 

ما ۱۴ بود دادیم دستش بعدس گند کاری هاش شروع شد فک کن اگه گوشی نداشت دوس پسر هم احتمالا نداشت فرار هم ...

چقدر طلا برده 

الان مامان و بابات چیکار میکنن

من اگه همچین غلطی کنم بابامو قبرمو میکنه

همش قبول دارم به جز کلاس زبان من خودم یک دختر نوجوون بودم که میرفتم شاید البته اونموقع اینقدر اوضاع بد نبود خیلی خیلی تلاش می‌کردم و میخوندم و فقط سرم به کار خودم گرم بود لباس زیر ست هم برای خودم میخرم چون خوشم میاد یعنی برای کسی باید باشه حتما؟ و اینکه اتاق هم من اکثر وقت ها نمی اتاقم هستم چون فقط دوست دارم تنها باشم نه افسردم نه با خانوادم دعوا کردم نه هیچی فقط تنهایی رو دوست دارم می‌شینم فیلم میبینیم کتاب میخونم ساز میزنم همه یک جور نیستن ولی گوشی رو واقعا قبول دارم خودم اگه دیرتر گوشی دستم میومد ذهنم آروم تر بود 

چقدر طلا برده الان مامان و بابات چیکار میکننمن اگه همچین غلطی کنم بابامو قبرمو میکنه

خدانکنه حیفت نیست گل دختر ک اندازه ی دستمال کاغذی پیش ی لاشی ارزش نداشته باشی  

۱۰۰گرم‌طلا رو با کل مدارک خانوادمو برداشته 

خانوادم دارن دق میکنن .داداداشم میره تو اتاقش خودشو میزنه وگریه میکنه