2777
2789

🌸

امروز یه تجربه جدید برام رقم خورد، دخترم ۱۳ سالشه و اولین پریودش شروع شد.

خیلی حس عجیبی داشتم، از یه طرف دلم می‌خواست کنارش باشم و آرومش کنم، از یه طرفم نمی‌دونستم دقیق چی بگم که خجالت نکشه یا استرس نگیره.

شما وقتی دخترتون تو این شرایط قرار گرفت، چه جوری باهاش صحبت کردید؟

چی گفتید که براش راحت‌تر بشه؟

چه کارایی کردید که حس خوبی داشته باشه و نترسه؟

روش نمیشه بگه پد میخام 

خیلی نیاز به تجربه‌های شما د

ارم 🙏💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش یه کادو بخره بگو این هدیه برای اینکه دیگه بزرگ شدی و بدنت کم کم تغییر میکنه دیگه با مامان بیشتر باید دوست باشی هرسوالی یا نیازی داشتی با من صحبت کن من دوستت دارم و همیشه کنارتم

فکر کنم دیگه این مسئله مثل زمانای قدیم برا دخترا خجالت آور باشه

من خودم پریود شدم به بابام گفتم پول بده کار دارم

گفت چیکار داری 

گفتم میخوام پد بخرم!

زهره هستم🧚🏻‍♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربون‌تر از این حرفام دوست عزیز 🚫