2777
2789

چند وقته دو تا در میون تاپیک ها اینه که میترسم تنها بمونم، دلم شوهر میخواد، میترسم بترشم!!! ( نمیدونم تو این دوره و زمونه هنوز کی از این لفظ ضد زن استفاده میکنه )

بعد میرم سن شون رو نگاه میکنم همه یا زیر بیست سال هستن یا نهااااایت ۲۱!!!

واقعا نمیفهمم واقعا برام عجیبه چی میشه یه دختر تو این سن به جای فکر درس و تحصیل و دانشگاه و آینده و هزار و یک دغدغه دیگه برسه به این نقطه... تهش هم تفریحاتش باید با دوستاش و بیرون رفتن و کافه و خوش گذرونی های دخترانه جوانانه باشه.

نمیدونم چرا سال به سال جای پیشرفت پسرفت میکنیم توقع از دهه هشتاد هایی که با اینترنت و دنیای آزاد بزرگ شدن این نیست واقعا 

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۶ سالمه و مجردم 

دیگران زیاد این حسو بهم میدن که هیچکس سمت این نمیاد یا هیچکس اینو نمیگیره و.....

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

دقیقا تو دنبای حقیقی دم از تمدن و استقلال و فرهنگ و روشنفکری  و...میزنن. بعد اینجا همه یا دنبال شوهرن با دعانویس

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من دانشجوعم ۲۰ سالمم هست ولی باز یک ترس ترشیدگی دارم چرا چون اطرافیانم بالای سی ازدواج نکردن و پشیمونن تا حتی پسر خالم بهم میگفت تا سی شوهر کردی کردی نکردی باید بیفتی دنبال نمکی شاید گردن بگیرتت میدونم طرز تفکرم اشتباهه