یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی خب فقط برگشته بودن که به خودشون ثابت کنن اینقدر قدرت دارن که میتونن بازم دختره رو بازی بدن!!!
ضربهی بعدی رو محکم تر زدن و رفتن
زهره هستم🧚🏻♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربونتر از این حرفام دوست عزیز 🚫
چبشد که رفت؟ـو چجوری برگشت؟ توروخدا بگو چیا بهت گف موقع برگشت
زیر سرش بلند شده بود بهونه میآورد که جدا شیم و فلان با این که خیلی سخته بود ولی قسم خوردم شده بمیرم هم دیگه بهش زنگ نزنم و همین هم شد.بعد چند ماه پیام داد تو از خدات بود جدا شیم و سریع رفتی و فلان حتی جوابشو ندادم.تا یه سال همش پیام میداد محلش ندادم بعدش عاشق دیگه شدم و کلا خبر ازش ندارم دیگه
ببین همکارمه ۵ سال پیش باهم تو رابطه بودیم تموم شد ولی باهم درادتباط بودیم به واسطه کار باهم حرف میزدیم حتی میدونست هنوز عاشقشم ولی بازم برنگشت هنوزم هستش ولی تورابطه نبستیم