عقدم. الان سمت ما یک خونه پنجاه متری پولش 150 تومن رهنه میگه ندارم مادرشم میگه نداره پس چطور میتونه بره درخواست طلاق بده مهریه بده اما برای خونه ندارع میگم بدون خونه و عروسی بیا این واقعا انصافه یعنی چی اخه
I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شکهر منم میگفت حوصله ریخت و پاشایه عروسیرو ندارم ولی یجوری خانوادم جوابشو دادن که تویه سالن هتل پارس تبریز واسم عروسی گرفت با کلی تدارکات و لباس عروس چند صد میلیونی و کلی مهمون و دی جی و آتلیه و ماشین