2777
2789
عنوان

شوهرم میگه پول خونه و عروسی ندارم

275 بازدید | 28 پست

عقدم. الان سمت ما یک خونه پنجاه متری پولش 150 تومن رهنه میگه ندارم مادرشم میگه نداره پس چطور می‌تونه بره درخواست طلاق بده  مهریه بده اما برای خونه ندارع میگم بدون خونه و عروسی بیا  این واقعا انصافه یعنی چی اخه

مجبور بودی زن این شدی

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میتونستم تک تک اون کاربرهای مرد رو که میان تز ازدواج آسان و این چیزا میدن و میگن از پسر توقع خونه نداشته باشید و تگ کنم....

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

خب اینکه هیچی نداره حتی یک خونه اجاره ای برای چی زن گرفته به چه امیدی

پارسال قول داد گفت ی خونه  پیش مامانم می‌سازم یک جشن 

الان زده زیر اون و بهانه در میاره حالا میگه بیا پیش مادرم زندگی کن 

شکهر منم میگفت حوصله ریخت و پاشایه عروسیرو ندارم ولی یجوری خانوادم جوابشو دادن که تویه سالن هتل پارس تبریز واسم عروسی گرفت با کلی تدارکات و لباس عروس چند صد میلیونی و کلی مهمون و دی جی و آتلیه و ماشین