2777
2789
عنوان

کجای دنیا عدالت بود🙃🙃🙃🙃

89 بازدید | 13 پست

نمیدونم کجای دنیا عدالت وجود داره ؟ یه وقتایی منه هنرمند روی یه تابلو هنری حتی ۴ ماه هم کار میکنم تا کاری که به مردم ارائه میدم ارزششو داشته باشه ولی حتی پیجم اونقدر فالوور ندارع بعد یه دختره دو دوروزه اومده ۳کا فالوور گرفته🙃💔 

من نمیگم قیافه بلاگر شدن ندارم ،بارها دوستام بهم میگن بلاگر شو و مطمئنم خیلی زود پیجم می‌ره بالا ولی آدم این کار نیستم:)) 

خلاصه خیلی دلم گرفت:)

بیا توت فرنگی بردار🥹🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای منم حرصم میگیره هنرمندارو فالو نمیکنن بجاش ادمایی که یه لب و دهن تکون میدن فقط رو فالو میکنن

چند روز پیش یه کارو تموم کردم اینقد کمرم درد گرفت نمیتونستم از جام بلند شم بعد اینا....🙃💔

بیا توت فرنگی بردار🥹🍓

پیجتو بذار🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

دنیا که عدالت نداره قطعا میدونم ولی امیدتون رو از دست ندید راجب همه چی.

توکل به خدا داشته باشید و امید به آینده بهتر

تلاش کنید

موفق میشید و بسپارید همه چیو به خدا

@__mahyar

اینکه عوام دنبال چرت و پرتن درش شکی نیست

ولی هنرمندای زیادی داریم که تو فضای مجازی موفقن

باید تولید محتوا یاد بگیری مثل اونا، ادیت عالی بزنی، کلا محتوات باید باکیفیت باشه که بالا بیای

اگه خودت جلوی دوربین نیستی حدالاقل صدات باید باشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چند روز پیش یه کارو تموم کردم اینقد کمرم درد گرفت نمیتونستم از جام بلند شم بعد اینا....🙃💔

عزیزم پیجتو بذار 

ببین وقتی که تابلو میکشی میتونی فیلم بگیری؟ چون اونجوری ویو داره بیشتر 

از سال ۹۹ خواننده خاموش بودم💘

عزیزم پیجتو بذار ببین وقتی که تابلو میکشی میتونی فیلم بگیری؟ چون اونجوری ویو داره بیشتر

تشکر عزیزم ولی نمیتونم اینجا بزارمش:)❤️

بیا توت فرنگی بردار🥹🍓

مرسی از لطفت مهربونم ولی اینجا نمیتونم پخشش کنم🙂خیلی ممنونم ازت🌹

قربونت برم موفق باشی😘

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE