2777
2789

عقدیم خلاصه ی کدورت هایی و ناراحتی های بینمون پیش اومد. ک همش من مقصر نبودم 

شوهرم قول خونه طبقه بالای مادرشوهر و یا جشن داده بود اما زد زیرش گفت خونه و عروسی ندارم مادرش میگه نداره پسرم اگر ندارع وقتی درخواست طلاق داده مگه نباید مهریه بده  چرا برا مهریه داره  اما برای اینکه ی خونه بگیره ندارع  این چ معنی میده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید استارتر که اینو میگم فکر میکنم معنیش اینه که واقعا نمی‌خواد زندگی با شمارو ادامه بده. 

باهاش صحبت حتی شده پیش مشاور برید اگر واقعا دیگه اصلا به هیچ عنوان نمی‌خواد خودتو کوچیک نکن بذار طلاق بده مهریتو بگیر. 

اون به من فوش میده کاش زبونش خوش بود

بشین عاقلانه فکراتو بکن

اگر ادم خوبیه ک کوتاه بیا

اگه نه ولش کن بره

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!