2777
2789

شوهر من هرماه کتکم می‌زنه الان نزدیک ده سال وضعیت همینه من الان ۲۴ سالمه . فقط فقط تو سرم میکوبه اونم با مشت که هیچ رد و کبودی نداره فقط و فقط خودم حسش میکنم که چقدررررر درد دارم . حالا دیگه خسته شدم. از همینجا یاد گرفتم که تا سه دفعه نامه پزشکی قانونی داشته باشی موقع طلاق راحت طلاق میگیری . حالا میخام ازین به بعد برم و مدرک داشته باشم سرمم خیلی خیلی درد داره ولی می‌دونم که پزشک قانونی فقط چیز های که با چشم مشخص باشه داخل نامه می‌نویسه . میخام برم متخصص مغز اعصاب نظرتون چیه 

دوستان نت هر چند. دقیقه قطع میشه اگر جوابتون ندادم یعنی نت قطع شد ولی تک تک پیام هارو میخونم پیشاپیش ممنون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم بگیر یواشکی ازش  عوضی رو ! تو ترکیه بودم یکبار برادرم اومد برادر زنشو بزنه خورد ب زن داداشم بخدا ده بار اومدن در خونه ب زن داداشم گفتن شما شکایت ندارید شما مورد خشونتید؟تازه ترکیه ک گشور انچنانی نی اون وقت اینجا....

پزشک قانونی همه چیز رو تشخیص میدهتو حتما اقدام کنبچه داری؟

ولی من چند سال پیش رفتم گفت برای سر نمیشه کاری کرد مگر زخم یا ورم باشه اتفاقا ورم هم داره ولی فردا جمعس احتمالا خوب بشن اره بچم ۴ سالشه فعلا که اصن نمیتونم طلاق بگیرم خانواده درست حسابی ندارم 

فیلم بگیر یواشکی ازش عوضی رو ! تو ترکیه بودم یکبار برادرم اومد برادر زنشو بزنه خورد ب زن داداشم بخد ...

هزار بار گفتم فیلم بگیرم ولی خوب یکدفعه تا جوابش بدم حمله می‌کنه اون لحظه اصن یادم نمیاد از گوشی بعدم زیر دست پاشم 

ولی من چند سال پیش رفتم گفت برای سر نمیشه کاری کرد مگر زخم یا ورم باشه اتفاقا ورم هم داره ولی فردا ج ...

نمیخوای طلاق بگیری چرا میری شکایت

بشین سر جات

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
شکایت نمی‌رم . مدرک میخام جمع کنم اون نامه بزارم روز مبادا

پزشک قانونی رات نمیدن

باید بری کلانتری اونجا بفرستنت پزشک قانونی

شوهرت بقهمه ممکنه بدتر بزنه ناقص شی

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
پزشک قانونی رات نمیدنباید بری کلانتری اونجا بفرستنت پزشک قانونیشوهرت بقهمه ممکنه بدتر بزنه ناقص شی

میخام برم متخصص مغز اعصاب نامه بگیرم یعنی نمیده؟

میخام برم متخصص مغز اعصاب نامه بگیرم یعنی نمیده؟

چقدر سواد داری؟

اخه نامه متخصص ب چه درد میخوره