2777
2789

خودش و پدرم بیرون بودن

انگار تو خیابون به یه دختر تیکه میپرونه،بابامم میفهمه همونجا دعواشون میشه!!

بابام گفت از بس نگاه زن و بچه ی مردم میکنه آبروم رو برده،طفلی حق داره بشدت هیزه چند بار باهاش رفتم دانشگاه آبروم رو جلوی همکلاسیام میبرد با چشم چرونی هاش

۲۷سالشه،نه دنبال کار رفت نه هیچی

با پسرای داغون تر ازخودش هم میگرده،قلیون و سیگار میکشه قرص میخوره

یچیزی هم بگیم شروع میکنه به دعوا و قلدری

قبل از سربازیش اینجوری نبود

هیچی بعد دعوا هم از خونه زد بیرون،نمیاد تا نصف شب

یه چن وقتی هست بهش شک داریم که با یه خانوم مطلقه ی بچه دار دوسته

بابام یبار گفت واسش زن بگیرم،من گفتم دختر مردمو هم بدبخت میکنه

همه ی پسرای جوون این شکلی ان؟

دلتنگ آواز قو🦢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه  همه ی پسرای جوون ک این جوری نیستن من چندتارو میشناسم راس ساعت باید خونه باشن تموم کارهاشونم زیر تظرودر مادرشونه. ب نظرم ب پسر از همون اول سختگیری باید بشه چون از دست ادم در بره معلوم نیست چیکار کنه

دقیقا داداش منم زیادی پرو شدالان هیشکی جلو دارش نیست

آره پسر کنترلش خیلی سخته.. همین الانم اگه شده پدرت نزاره با ادمای ناباب راه بره چون واقعا حیفه دو روز دیگه قرار ازدواج کنه اگه ب همین منوال پیش بره معلوم نیست چی بشه

تا زمانی هم ک درست نشده هیچ وقت ب خیال اینکه زن بگیره خوب میشه سمت ازدواج براش نرید

آره پسر کنترلش خیلی سخته.. همین الانم اگه شده پدرت نزاره با ادمای ناباب راه بره چون واقعا حیفه دو رو ...

نه بابا عمرا بزارم براش زن بگیرن

قابل کنترل نیست دیگه

بگیم بالای چشمت ابروعه شروع به کتک زدن میکنه

دلتنگ آواز قو🦢