2777
2789

یک دکتر بهم گفت بیا سابسیژن همراه با مزو انجام بده ۱۴۰۰ 

یکی دیگ که دکتر نیس مدرک پیراپزشکی داره گفت ۷ میلیون .اصلا خوبه این کار ..من جای جوشم سطحیه

کسی نتیجه گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سابسیزن فقط برو پیش دکتر بهروز باریک بین اونی که گفته یک ونیم کارش درست نیست برو پیش متخصص درماتولوزی دکتری که گفتم تو بهترین بیمارستانهای پوست کار میکرد چندسال خودش کلینینک زده هم پاسداران مطبشم قلهک و کانادا 

سرچ کن 

من ۱۲ سال پیش رفتم ساب سیژن به روش دکتر باریک بین کلا ایشون ابداع کرده کتابم داره با اف ار که سوزن طلا بود ۲۲۰۰ شد زنگ بزن کلینینک خودشم اگه ایران نبود دکترهای خیلی خوبی داره دکتر شفیعی هم عالیه من هم ساب سیژن کردم هم co2 هم پی ار پی هم اراف جواب گرفتم جای جوش بود خودش انجام داد اونموقع کلینینک کانادا نداشت گاهی میرفت پیش زن وبچش بیشتر ایران بود الان میره میاد همه کارهامو اونجا انجام میدم حتی تاتو ابروم هم همونجا پاک کردم 

خدایا پناهم باش
جدی .جلسه ای چند ..من الان نمیدونم اینهمه اختلاف قیمت واسه چیه

بیین اون زمان ک من رفتم خب پنج سال پیش بود صد بود دوستم پارسال اینا رفت خیلی عمیق بود فک کنم هفت جلسه ای رفتش ولی زیادم گرون نبود در حد هفت تومن دیگه نبود جلسه ای شاید چهارصد پونصد بله رو این جواب داده بود کاملا خوب نشد ولی اون شدتی ک اون داشت خیلی بهتر شده بود

بیین اون زمان ک من رفتم خب پنج سال پیش بود صد بود دوستم پارسال اینا رفت خیلی عمیق بود فک کنم هفت جلس ...

اها مرسی گلم ..برامن سطحی میترسم جواب نده ..اینی که گفت هفت تومن ففط برای یک جلسه