2777
2789
عنوان

برای اولین بار میخوام برم دیت کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 24 پست

اتفاقا اصلا ضایع نیست بگو مادرم نگران میشه زیاد بیرون باشم بزار بفهمه که اهل چهارچوب هستی و حد و مرز داری . 

بعدشم فقط میتونم بگم معمولی باش نه خشک نه دیگه خیلی بیخیال. خود واقعیت باش. پوشش هم همیشه چطور هستی همونجور برو ینی اگه آزادی یا پوشیده یا معمولی منظورم همونه.

آرایش هم خیلی ملایم و کم بزار قیافه واقعی خودت ببینه . عطر خوشبو بزن چون بعدا بوی عطر خاطره قرارتون رو یادآوری می‌کنه😍بعدم توصیه دیگه هم اینکه لمس نکنه تورو 😐😐 دست اینا نده البته من نظرمو گفتم بازم خودت صلاح میدونی.

میتونی سیسی چرا نتونی اعتماد بنفس داشته باش در همه حالت خودت هیچوقت دست کم نگیر خودتو

بوس بهت

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یه لباس مناسب بپوش یه ارایش ساده بکن زیاد ارایش نکن خوششون نمیاد بعضیا 

یه عطر خوشبو بزن 

راجب مسائل مهم حرف بزنین نه چرت و پرت 

بعدشم بگو آقای فلانی من یه کاری واسم پیش اومد ببخشید باید زودتر برم اگه اجازه بدین 

عزیزمم به وقت تزاری بهت دست بزنه اصلا نزار 

اتفاقا اصلا ضایع نیست بگو مادرم نگران میشه زیاد بیرون باشم بزار بفهمه که اهل چهارچوب هستی و حد و مرز ...

مرسی عزیزم 

ولی اگه دست بده من ندم بد میشه که؟ یکم اداریه دست دادن در کل😂

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

ببین یه لباس مناسب بپوش یه ارایش ساده بکن زیاد ارایش نکن خوششون نمیاد بعضیا یه عطر خوشبو بزن راجب مس ...

مرسی قشنگمم

مرسی عزیزم ولی اگه دست بده من ندم بد میشه که؟ یکم اداریه دست دادن در کل😂

نه بد نمیشه عزیزم ببخشید اول بسم الله خودتو ول کنی ینی مشکلی برای بعدا هم نداری. عذر میخواهم اولش که با راحتی زیاد شروع بشه به ماه نکشیده میگه نود بده😐😐😐 ببخشید واضح گفتم. 

اگر دست دراز کرد لبخند بزن و با آرامش و مودبانه بگو ببخشید من ...... خودت یه چیزی بگو .

چند وقته باهاش صحبت میکنی؟ 

کلا تلفنی یا چت چطور هستید باهم. 

اینا هم البته مهمه

نه بد نمیشه عزیزم ببخشید اول بسم الله خودتو ول کنی ینی مشکلی برای بعدا هم نداری. عذر میخواهم اولش که ...

یک هفته این طوراست 

نه تلفنی حرف نزدیم فقط چت و چند بار ویس

یک هفته این طوراست نه تلفنی حرف نزدیم فقط چت و چند بار ویس

پس هنوز وقت هست از اول رسمی اما در عین حال مهربان و اصولی رفتار کن. متین و با وقار و نجیب ☺️ مطمئن باش ضرر نمیکنی.

البته ببخشید اگه پسره لاشی  باشه  خب بالاخره دنبال چیزای دیگه هست

پس هنوز وقت هست از اول رسمی اما در عین حال مهربان و اصولی رفتار کن. متین و با وقار و نجیب ☺️ مطمئن ب ...

درسته مرسی عزیزم