2777
2789

منبعش کجاست؟

نه درست نیست؛ دوستم کاناداست و سونو برای تشکیل قلب دارن.۸-۱۰ هفته اگه اشتباه نکنم. اگه های ریسک باشن غربالگری هم انجام میدن

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر خدای نکرده جنین نقص ژنتیکی داشته باشه, پس چه باید کرد, اگر غربالگری متوجه بشه مادر, میتونه جلوی تولدشو بگیره تا جنین رشد نکرده و ...

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

نه اصلا درست نیست

چند تا علت داره

خدمات پزشکی در غرب و اروپا و امریکا بشدت گرونه و بی نهایت سخت انجام میشه، حتی قرص استامینوفن تجویز نمیشه....

دوما ایران به عنوان کشوری که علم پزشکیش بی نهایت دقیقه و پزشکا متبحرن تو همه ی دنیا معروفه 

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
نه اصلا درست نیست چند تا علت داره خدمات پزشکی در غرب و اروپا و امریکا بشدت گرونه و بی نهایت سخت ان ...

اما در اخر این متن کلا بنظرم یا ساختگیه ، یا تجربه ی شخصیه ۱ نفره که رفته پیش یه دکتر ناشی

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

بله قبول دارم.ضمنا اونا واکسن به بچه هاشون نمیزنن. فامیل ما آمریکا زندگی میکنه و براش جای تعجب داره وقتی ما میگیم رفتیم به نوزادمون واکسن زدیم.اگر عضو کانال دکتر تبریزیان و دیگر دکتران طب سنتی بشید متوجه چرایی قضیه غرب میشید

نمی دونم والله .من هم با انجام امنیوسنتز تشخیص سندروم دادند و سقط کردم .من نگاه نکردم اما همسرم گفت بچه سالم بوده.تا چند وقت داغون بودیم اما با مراجعه به چند تا پزشک گفتند که علائم از 6ماه به بعد مشخص میشه .بعد از 1سال هنوز وقتی یادش میافتم گریه ام میگیره .ولی اب رفته به جوبه .از طرفی جرات بارداری مجدد را ندارم .می ترسم همین قضیه برام تکرار بشه

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم

سقط فراموش شده اگه اتفاق بيفته چى؟اگه سونو نره از كجا بفهمه؟من ٤روز بود بچه تو شكمم مرده بود نفهميده بودم و حتى علائمم هم از بين نرفته بود،رفتم سونو nt گفتن مرده زود برو بيمارستان بندازش

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
سقط فراموش شده اگه اتفاق بيفته چى؟اگه سونو نره از كجا بفهمه؟من ٤روز بود بچه تو شكمم مرده بود نفهميده ...

عزیزم علت سقط فراموش شده شما معلوم نشد ؟بعد دوباره باردار شدین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم علت سقط فراموش شده شما معلوم نشد ؟بعد دوباره باردار شدین ؟

نه گلم دلايل احتمالى سقطم زياده تو سونوى ان تى كه رفته بودم نوشته بود نبود فلوخون تو بند ناف،يه احتمالش اينه

از طرفى دكتر سونوگرافى واسه اينكه به من شوك وارد نشه و يهو نگه بچه مرده،گفت بچه مشكل داره اگه به دنيا بياد مشكل مغز و اعصاب پيدا ميكنه كه نميدونم حرفاش واقعيت بود يا فقط واسه اينكه منو به سقط راضى كنه اونجورى گفت

بعدشم من متفورمين استفاده ميكردم و دكتر گفته بود تو دوازده هفته قطعش كنم ولى من سرخود تو نه هفته قطعش كردم اينم ميتونه يه دليلش باشه

جواب پاتولوژى هم چيزى رو مشخص نكرد فقط نشون داد كه مول نبوده

من يك ماه و نيم پيش سقط كردم فعلا هم قصد باردارى دوباره ندارم اما براى دوباره باردار شدن ميخوام برم پيش متخصص ژنتيك و پريناتولوژى كه همه جوانب رو بسنجن خدايى نكرده بازم مشكلى پيش نياد

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....